Life newsSport

Novi odlazak iz FK Sarajevo: “Hvala Ismiru Mirviću na povjerenju”

0
Novi odlazak iz FK Sarajevo: “Hvala Ismiru Mirviću na povjerenju”, Life.ba

Emir Hadžić neće više obnašati funkciju sportskog direktora FK Sarajevo, saopštili su iz Bordo kluba.

“FK Sarajevo obavještava javnost da dosadašnji sportski direktor FK Sarajevo, Emir Hadžić od 01.12.2022. neće obnašati tu funkciju.

EMIR HADŽIĆ: „Prije svega želio bih se zahvaliti predsjedniku Ismiru Mirviću na ukazanom povjerenju. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njim i za mene je velika čast što sam u ovom periodu bio sportski direktor Sarajeva. Jasno je da polusezona koja je iza nas nije bila u skladu sa renomeom kluba kakav je Sarajevo i da nisu ispunjena očekivanja ni nas samih kao ni navijača. Svjestan sam grešaka koje sam napravio i za njih preuzimam odgovornost. Hvala svim uposlenicima kluba na profesionalnoj saradnji kao i navijačima koji su nas podržavali u teškim trenucima. Siguran sam da je sa g. Ismirom Mirvićem na čelu klub u dobrim rukama i da će uz podršku svih onih koji vole Sarajevo nastaviti rasti i razvijati se u pravom smjeru”.

PROČITAJTE JOŠ:  (FOTO) Milica Dabović prevazišla granice: Sliku s OnlyFansa objavila na Instagramu

FK Sarajevo se zahvaljuje Emiru Hadžiću na vrijednom i predanom radu i želimo mu mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere. Emir će karijeru nastaviti kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports koja ima udjel u klubovima Cardiff City FC, KV Kortrijk i FK Sarajevo”, stioju u saopštenju FK Sarajevo


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)