Novak Đoković otkrio sve o rivalima Federeru i Nadalu: WhatsApp grupa nas drži zajedno

- Advertisement -

Layer kup je jedinstveno takmičenje u svijetu tenisa, zbog čega dobijamo i opuštenije izjave najvećih zvijezda poput Novaka Đokovića, Rogera Federera i Rafaela Nadala, koji su samo na tom turniru zapravo saigrači.

Novak Đoković je ponovo u Londonu i igraće na prvom turniru od osvajanja Vimbldona u tom istom gradu. Radi se o Layer kupu, koji će ove godine biti posebno izdanje, imajući u vidu da će na njemu Roger Federer okončati svoju profesionalnu karijeru.

Najveće zvijezde svjetskog tenisa se odlično provode, Novak je iskoristio priliku da “pecne” Endija Mareja tokom šetnje ulicama Londona, a glavna tema svih intervjua je i dalje Roger Federer.

PROČITAJTE JOŠ:  Prvi sat parkinga na aerodromu Sarajevo od 1. aprila će iznositi 4 KM

O njemu je ponovo pričao i Novak. Nakon što ga je Švajcarac dočekao i zagrlio po dolasku u “O2 arenu”, Đoković je za “Eurosport” govorio o nastupu na Layer kupu, time što će biti saigrač sa svojim najvećim rivalima, ali je otkrio i još neke zanimljive detalje. Recimo, poput tog da ima WhatsApp grupu u kojoj se dopisuje sa Federerom i Rafaelom Nadalom.

“Sjajno je da imamo šansu da provedemo neko kvalitetno vreme van terena zajedno. Imali smo timske večere, pričali smo o tenisu, sportu, životu… Ovo obično nemamo na turu, imamo svoje timove, porodice, pa je ovo prilično jedinstveno”, počeo je Đoković.

PROČITAJTE JOŠ:  Tuga: U 31. godini preminula Zehra Kajević Sitnić, fitness instruktorica iz Sarajeva

“Svi želimo da pobedimo i da se dobro pokažemo u isto vreme zbog Rogdžerovog oproštaja i prilika da budem sa nekim od mojih najvećih rivala u karijeri, daje vam želju da delite lepo vreme van terena takođe. WhatsApp grupa nas drži zajedno”, otkrio je Novak Đoković zanimljive detalje, piše Mondo.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...

U Ustikolini prilikom sječe šume smrtno stradao 65-godišnjak

Policiji u Goraždu prijavljeno je da je jedna osoba...

Pekare “Manja” reagovale na izvještaj inspekcije o svinjetini u bureku koji se prodavao u Sarajevu

Povodom informacija Federalne uprave za inspekcijske poslove o prisustvu...