Neymar: Vrijeme je da Barcelona ponudi novi ugovor Messiju

- Advertisement -

Brazilski fudbaler Neymar kazao je da je vrijeme da Barcelona počne raditi na novom ugovoru, koji će ponuditi Lionelu Messiju. Messiju aktuelni ugovor sa Barcelonom ističe u ljeto 2018. godine, a kako se približava njegov kraj, sve je više neizvjesnosti oko toga hoće li genijalni Argentinac ostati na Nou Campu. Prema navodima španskih medija Barca je već ponudila Messiju novi ugovor prema kojem bi zarađivao između 30 i 35 miliona eura godišnje, ali ga je argentinski fudbaler odbio, javlja Anadolu Agency (AA).

PROČITAJTE JOŠ:  Elvedina Muzaferija je ponos, iduća sezona će biti još bolja

“Ovdje sam sa Messijem četiri godine, a učim svaki dan, kako udariti loptu, kako da budem na oprezu cijelim tokom utakmice… Messi je sa druge planete. On je idol i prijatelj s kojim imam sreću da treniram svaki dan. Nadam se da će obnoviti ugovor, i da će se ljudi iz Barcelone baciti na posao, kako bi Messi ostao s nama u budućnosti”, rekao je Neymar.

PROČITAJTE JOŠ:  Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Brazilski reprezentativac je nadavno produžio ugovor sa Barcelonom do juna 2021. godine, kao i Urugvajac Luis Suarez, koji zajedno sa Messijem čine ubojiti Barcelonin trio MSN.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...