Nenad Bjelica: Benfica je gigant europskog nogometa

- Advertisement -

Trener Dinama Nenad Bjelica komentirao je žrijeb osmine finala Europske lige nakon kojeg je odlučeno kako će prvi protivnik Dinama, poslije jučerašnje pobjede protiv Viktorije Plzen na Maksimiru, biti Benfica, javlja Anadolu Agency (AA).

“Dobro ćemo su pripremiti. Imamo prvu utakmicu u Zagrebu, nadamo se punom stadionu. Pred našom publikom vidjeli ste što smo u stanju napraviti. Treba ostvariti što pozitivniji rezultat i onda ići sa optimizmom u drugu utakmicu”, kazao je Bjelica.

Bjelica je najavio kako će se zajedno s igračima tijekom dva predstojeća tjedna nastojati što bolje informirati o igri Benfice.

PROČITAJTE JOŠ:  Šta se dešavalo u Mostaru?

“Benfica je gigant u europskom nogometu, godinama je u vrhu portugalskog nogometa s Portom i Sportingom iz Lisabona. Vrlo su brza i neugodna ekipa, s puno brazilskih igrača ili igrača koji su odrasli u Brazilu. Siguran sam da će nam biti jako teško, ali vjerujem u našu momčad, vjerujem da šanse postoje i da ćemo odraditi dvije kvalitetne utakmice”, ocijenio je trener Dinama.

Bjelica je istaknuo kako mu je važno ponovno napuniti Maksimir i pokazati Dinamo u dobrom svjetlu kao i na utakmici odigranoj sinoć protiv Viktorije iz Plzena kada su domaći pobijedili rezultatom 3:0.

PROČITAJTE JOŠ:  DI SPID slavi rođendan: 30 godina uspjeha

Poručio je kako je njegova momčad imala problem s psihološkom pripremom za Viktoriju, ali kako to s Benficom neće biti slučaj, jer je momčad, ocijenio je, maksimalno motivirana i fokusirana na protivnika.

“Radi se o vrhunskim igračima i vrhunskom klubu, ali nadam se da ćemo im dati malo prigoda tijekom tih 180 minuta”, rekao je Bjelica i zaključio kako se nada prolasku Dinama u daljnje kvalifikacije Europske lige.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...