Life newsSport

Nakon izjave selektora Kanade da će s***ati Hrvate, oglasio se i Zlatko Dalić

0
Nakon izjave selektora Kanade da će s***ati Hrvate, oglasio se i Zlatko Dalić, Life.ba
Zlatko Dalić

Selektor Hrvatske, Zlatko Dalić, prokomentarisao je izjavu selektora Kanade, Johna Herdmana, da će s*****i Hrvate.

– Gospodin se tako izrazio, to je njegovo pravo. Neću se na to osvrtati. Mi moramo govoriti na terenu. Svatko ima svoj način izražavanja. Ne znam samo koliko je fino takvo nešto reći. Porazgovarat ću o tome s igračima. To nas može samo motivirati. Mi ne smijemo prihvaćati negativu na terenu, to nije naš stil, rekao je Zlatko Dalić na press konferenciji.

Govorio je Dalić i o tome šta nije bilo dobro protiv Maroka.

– Na Brozu se vidjelo da ima premalo utakmica, vidio se taj problem. Njegov mu čuvar nije dao pristup, odradio je dobar posao. Nije bilo potrebne okomice i riskantnih lopti. Lopta je puno išla između dva stopera. Iskreno, naši su bekovi zakazali, analiza je pokazala da su istrčali malo. Ali dogodila se njihova dobra igra i naš manjak odlučnosti. Mi smo zakazali, ali bio je i dobar Maroko. Ja sam komentirao ono što je nama nedostajalo. Prije svega je Maroko jako dobro stajao. Imate primjer što se desilo Njemačkoj i Argentini. Nama je falilo više hrabrosti i odlučnosti. Nije problem u jednom igraču. Nedostajalo je igre jedan na jedan, da netko probije taj blok. Ali njih je držala ta nula i dobro su stajali. Njihove su zasluge za dobro stajanje u fazi obrane.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Šta se dešavalo jutros u Vogošći?

O promjenama za utakmicu protiv Kanade kaže:

– Vidjet ćemo danas. Vlašić je obavio pregled i on bi trebao biti sutra na treningu. Bit će promjena. Nema sad nekih velikih razmišljanja o tome. Moramo analizirati Kanadu. Nama je nedostajalo odlučnosti i hrabrosti i to moramo promijeniti.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)