Masovna tuča pred MMA meč Kristijana Golubovića i Adnana Alića #video

- Advertisement -

U masovnoj tuči u novopazarskoj hali Pendik, pred početak MMA borbe između Kristijana Golubovića iz Beograda i Adnana Alića iz Novog Pazara, povrijeđeno je više lica. Kako je potvrđeno iz novopazarske bolnice jedno lice povrijeđeno u tom incidentu je primljeno na hirurrško odjeljenje, nezvanično saznajemo da je porijeđen brat Golubovića.

Prije početka meča nastala je napeta atmosfera i komešanje i došlo je do opšte tuče između publike i tima Kristijana Golubovića, saznaje Anadolu Agency (AA) u Novom Pazaru. Uslijedila je reakcija policije, a na mjesto incidenta došle su i ekipe hitne pomoći. Meč između Kristijana Golubovića i Adnana Alića po odluci sudijske komisije nije održan.

PROČITAJTE JOŠ:  Masovna tuča u garaži SCC-a: Tri osobe na ukazivanju ljekarske pomoći, više uhapšenih

MMA meč u kavezu je u Novom Pazaru najavljivan prethodnih dana kao miting sporta i druželjubovsti. Kristijan Golubović je višestruki zatvorski povratnik koji je pored kazne zatvora zbot teških krivičnih djela robijao u raznim zemljama. On je jedan od nekoliko preživelih svjedoka iz dokumentarnog filma o kriminalcima u Beogradu devedestih “Vidimo se u čitulji”.

Aleksandru Kristijanu Goluboviću Viši sud u Beogradu je zbog trgovine drogom na relaciji Beograd – Novi Pazar početkom ove godine izrekao jedinstvenu kaznu zatvora od 12  godina.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...

Šta se dešavalo u Mostaru?

Mostarski derbi imao je vatren uvod, kada je prije...