Life newsSport

Life.ba video intervju – Aleksandar Kosorić: Novac mi nikada nije bio na prvom mjestu, u Želju sam se vratio iz ljubavi

0
Life.ba video intervju – Aleksandar Kosorić: Novac mi nikada nije bio na prvom mjestu, u Želju sam se vratio iz ljubavi, Life.ba

Aleksandar Kosorić, kapiten sarajevskog Željezničara, bio je 25. gost Life.ba video intervjua koji se realizuje na društvenoj mreži Facebook.

Nekadašnji reprezentativac BiH na početku je istakao kako je sretan što je klub prije dva dana organizovao humanitarnu utakmicu u saradanji sa Pomozi.ba. Dodao je kako je uživao u nadmetanju sa djecom iz sarajevskih škola.

PROČITAJTE JOŠ:  Uhapšen osumnjičeni za svirepo ubistvo u Prijedoru, ima svega 23 godine

Nakon toga govorio je o nastupima u dresu Željezničara gdje se nametnuo kao lider, a navijači ga posebno cijene zbog toga što u svakoj utakmici igra do krajnjih granica svojih mogućnosti. Kosorić je podvukao ambicije Plavih u aktuelnoj sezoni, a posebno je potcrtao kako se na Grbavicu vratio sa Malte iz ljubavi, ne zbog novca.

Ljubimac navijača s posebnim emocimaja govorio je o proslavi jubilarno 100. rođendana kluba, a napomenuo je gdje je sve igrao tokom karijere. Na kraju je istakao ko mu je bio uzor u trenucima kada je počinjao nogometnu karijeru.

PROČITAJTE JOŠ:  I ovo je BiH: Nizozemcima koji rade na stadionu Tušanj ukraden dio opreme


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)