Life newsSport

Lanin trener: Kada sam rekao da će osvojiti zlato smijali su mi se, evo sada kažem da…

0
Lanin trener: Kada sam rekao da će osvojiti zlato smijali su mi se, evo sada kažem da…, Life.ba

Goran Grahovac, jedan od najcjenjenijih trenera u Evropi, imao je velike zasluge jer je najbolja bh. plivačica Lana Pudar osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu.

– Ukoliko nemate najviše ciljeve nećete ni stići do vrha. Ovo je otprilike moto kojim se vodi ovaj stručnjak podvlačeći da je svim njegovim adutima olimpijsko zlato sveti gral. Svjestan je koliko se stvari mora poklopiti za takav uspjeh, ali pravilan rad i velika odricanja polazna su tačka ovog puta.

– Kada sam govorio da će Lana Pudar osvojiti evropsko zlato ljudi su se smijali. Evo sada govorim da idemo na olimpijsko zlato u Parizu. Govore da sam još veći luđak, ali eto… Pred nama je. Niko ne može da tvrdi da ćemo uspjeti, ali u mojoj glavi je sve moguće. Trudim se da to prenesem na njih jer je to nešto što svaki šampion mora da ima – rekao je Grahovac za Glas Srpske.

PROČITAJTE JOŠ:  Državljanin BiH osuđen na doživotnu robiju u Njemačkoj

Grahovac je otkrio nevjerovatnu stvar za današnji sport.

– Lana je fenomen sama po sebi. Ona je to što jeste, čak ne koristi nikakve vitamine, bukvalno je “na vodi”. Vremenom će joj potrebna dodatna suplementacija kako bi održala imuni sistem zbog velikih napora. Ali to su sve naši plusevi kada se budemo spremali za Pariz. O dometima ne bih da pričam, rekao sam da je cilj olimpijsko zlato – ispričao je Grahovac za Glas Srpske.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)