Sport

JAR 2010: Svjetsko prvenstvo u Interexu

0
JAR 2010: Svjetsko prvenstvo u Interexu, Life.ba

JAR 2010: Svjetsko prvenstvo u Interexu, Life.baNajbolji svjetski nogometaši su u Južnoj Africi i od petka 11. juna kreću u borbu za titulu šampiona. U Bosni i Hercegovini je trgovinski lanac Interex omogućio svima onima koji misle da vladaju nogometnom vještinom da to i pokažu te osvoje vrijedne nagrade.

Naime od 12. juna do 10. jula u Sarajevu, Mostaru, Banjaluci, Bijeljini, Bihaću i Tuzli bit će održani nogometni „Futsal turniri“. Pored nogometnog znanja treba biti i brz sa prijavom, jer je broj ekipa po svakom gradu ograničen na osam. Pobjednici gradskih turnira igrat će veliki finalni turnir u Sarajevu 10. jula.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Utučeni navijač Meksika nije podnio poraz: Iskalio nožem bijes na televiziji

Svi zainteresovani mogu dovesti i svoje najmlađe da pokažu umijeće baratanja loptom, a za one koji pokažu najviše obezbijeđene su nagrade. Naravno, mislilo se i na nježniji spol, za dame je obezbijeđeno besplatno šminkanje i promocije parfema.

Za vrijeme trajanja turnira, za sve svoje kupce, Interex je pripremio mnoštvo interesantnih promocija i degustacija. Na ovaj način su pokazali da je nogomet, ipak, igra u kojoj može uživati cijela porodica.

PROČITAJTE JOŠ:  Kosovo podnijelo zvaničnu molbu FIFA-i: Stadion iz Katara će se premjestiti kod njih?

Raspored turnira po gradovima:

Sarajevo 12. juni, Mostar 13.juni, Banja Luka 19.juni, Bihać 26.juni, Bijeljina 3.juli, Tuzla 4.juli. Finale: Sarajevo 10.juli


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)