(VIDEO) Zvezda Granda otpjevala “Zaplakala Bosna”, sala u Americi sva u suzama

- Advertisement -

Prije mjesec dana Viki Miljković i Nermin Handžić punili su hale i dvorane u Americi, a sad su nastavili da obaraju rekorde preko okeana.

Da su odličan tandem ponovo pokazuje i to što se za svaki njihov koncert u Atlanti tražila karta više i to što su snimci zadovoljnih obožavaoca sa njihovih nastupa preplavili društvene mreže.

Tako su ovog vikenda nastupili u Mičigenu, gdje su pjevali pred nekoliko hiljada naših ljudi, koji su nakon spektakla kući otišli sa osmjehom na licima.

Publika je sa njima uglas pjevala najveće hitove do ranih jutarnjih časova.

Osim velikih bržih hitova Viki Miljković, publiku su ovog vikenda razgalile i njene balade, a najemotivniji trenutak bio je kada je Nermin zapjevao hit „Zaplakala Bosna“ Halida Muslimovića tokom kojeg je zavladala lavina emocija, a pala je i po neka suza.

PROČITAJTE JOŠ:  Užas u Dalmaciji: Djed spolno zlostavljao maloljetnu unuku

Pogledajte u videu kako je to izgledalo.

I dok Nermin nastavlja sa Tašketom turneju, Viki se na kratko vraća u Beograd gdje je narednih par dana očekuju snimanja u „Zvezdama Granda“.

-Trenutno sam na aerodromu, vraćam se na kratko za Beograd kako bi snimili „Zvezde Granda“. Nermin i Taške su ostali u Americi, a ja se poslije snimanja pridružujem i nastavljamo dalje sa turnejom koja je, kao što možete da vidite, i te kako uspješna – izjavila je Viki za Grand.

Podsjetimo, pred početak američke turneje Viki i Nermin pripremili su poseban repertoar, ali i pohvalili se novim mikrofonima koji su specijalno napravljeni za njih.

Na Violetinom mikrofonu nalazi se slovo V, dok je na Nerminovom stalku ispisano njegovo ime.

PROČITAJTE JOŠ:  Mujo Hodžić, učesnik "Zvezda Granda" umro u 26. godini

Pjevačica je nedavno za Grand priznala da se raduje nastavku turneje, a otkrila je i da će obići neke nove gradove u kojima do sada nije pjevala.

-Podijelili smo američku turneju na dva dijela jer ja imam obaveze oko snimanja „Zvezda Granda“, oko kandidata, oko pripreme kandidata, dogovorenih nastupa u Evropi… Prvi dio je prošao fantastično, a drugi dio smo povećali na mjesec dana jer je publika zaista odlično reagovala. Obićićemo neka nova mjesta, a Čikago će se ponoviti zbog velikog interesovanja. Bio je limitiran broj mjesta, pa nisu mogli prvi put da dođu svi oni koji su željeli – objasnila je pjevačica za Grand.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Godišnjica masakra u Ahmićima: Zločinci poručuju da bi sve ponovo uradili

Hiljade građana i brojne delegacije iz Bosne i Hercegovine,...

Sergej Barbarez će zamijeniti Savu Miloševića?

Nogometni savez Bosne i Hercegovine je odlučio ne produžiti...

Potraga u Zenici: Dječaka udario kombijem pa pobjegao

Zenička policija traga za vozačem kombija koji je danas...

Tuga: Danas će biti klanjana dženaza Amili Šehović, a njenom sinu Salihu sutra

Dženaza Amili Šehović (34), čije je tijelo zajedno s...