Swatch X 007: Nova kolekcija satova posvećena Jamesu Bondu

- Advertisement -

Bilo da se radi o Aston Martin automobilima, savršeno krojenim odijelima ili Omega satovima, čim spomenemo ime omiljenog super špijuna na svijetu, Jamesa Bonda, jasno je svima da govorimo o bezvremenskom luksuzu.

U posljednjem nastavku sage o tajnom agentu 007, „No Time to Die“, koji će premijeno biti prikazan 2. aprila u Velikoj Britaniji, a 10. aprila u SAD-u, Bond nosi svoju klasičnu Omegu, dok će njegov omilljeni partner Q nositi znatno pristupačniji Swatch sat.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Naime, povodom proslave 40 godina brenda Swatch će izdati cijelu 007 kolekciju satova koja će biti posvećena ranijim Bond izdanjima, dok će sat kojeg agent Q nosi u posljednjem filmu, na tržištu u prodaji biti od aprila.

Svih šest satova iz kolekcije dolazi u plastičnom izdanju sa baterijom a upakovani su u kutiju koja asocira na staru VHS kasetu. Posebnog su dizajna koji tematski asocira na važne dijelove iz šest Bond filmova:  Dr. No (1962), On Her Majesty’s Secret Service (1969), Moonraker (1979), Licence to Kill (1989), The World is Not Enough (1999) i Casino Royale (2006). Kolekcija će biti dostupna već krajem februara, a očekivana cijena seta koji sadrži tri sata, je više od 100 dolara.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...