Forerunner 10 Garmin: Sportski sat za trčanje

- Advertisement -

garmin sat za trcanje

Sportski sat Forerunner 10 je pravo sportsko osvježenje za trkače, rekreativce, te za one koji se bave hodanjem na svim razinama. Veselog, privlačanog izgleda, intuitivan i cjenovno pristupačan, Forerunner 10 pruža trkačima sve osnovne podatke kao što su koliko daleko i koliko brzo trče, ali također prepoznaje i osobne rekorde.

“Forerunner 10 je naš dosada najlakši sat s kojim možete nesmetano trčati i na čiju se točnost možete potpuno osloniti, rekao je Dan Bartel, Garminov podpredsjednik globalne prodaje. Uz svoj stilski izgled u tri boje, Forerunner 10 privlačit će pažnju drugih, ali i biti pomoć u motivaciji trkača svih razina u godinama pred nama.

Vodootporan i lakši

Garminov prvi sportski sat za trčanje dizajniran je posebno za trkače koji žele nakon što su svezali tenisice, pritisnuti tipku i početi trčati – stoga Forerunner 10 i predstavlja osnovni model sata za trčanje koji jednostavno morate imati za praćenje napretka, rezultata vježbi i treninga. Tijekom trčanja, trkači imaju jasan prikaz vremena trčanja i prijeđene udaljenosti, te potrošenih kalorija, tempa i dr. Trkači također mogu prilagoditi postavke tako da se tempo i udaljenost prikazuju na istom zaslonu. Između utrka, pristupačan sustav izbornika pomaže trkačima da pregledaju prošle utrke, promijene  Auto Lap® ili Auto Pause® postavke, podese alarm ili urede korisnički profil. Za trkače koji žele nešto više, Forerunner 10 ima nekoliko jednostavnih trening funkcija kao što su Virtual Pacer™, koja uspoređuje trenutni tempo trčanja sa zadanim tempom. Ovaj sportski sat također ima trči/hodaj funkciju koja će pomoći svima onima koji žele nakratko prestati trčati ili čiji plan trčanja uključuje stanku hodanjem.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Vodootporan do 50m i lakši nego bilo koji drugi Garmin sportski sat, Forerunner 10 sadrži visokoosjetljivi GPS prijemnik koji može brzo primiti i zadržati satelitski prijem, što je savršeno za staze pod gustim krošnjama ili među visokim zgradama.

garmin sat za trcanje 3

Dostupan u tri moderne kombinacije boja – sportski zelenoj, pink i crnoj s crvenim detaljima – Forerunner 10 bit će vaš modni dodatak bez obzira nalazite li se na radnom mjestu, izvan grada ili dok trčite. Crni i crveni model sata imaju nešto veći zaslon i širi remen. S trajanjem baterije do 5 sati u trening načinu rada i do 5 tjedana u štednom načinu rada, Forerunner 10 je nosiv svakodnevno kao sat, tako da ćete uvijek biti spremni za trčanje cestom, puteljkom ili atletskom stazom.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Online zajednica

Forerunner 10 pohranjuje i prikazuje sedam prethodnih treninga. Nakon završenog i pohranjenog treninga, trkači će vidjeti kako su odradili trening, uključujući ukupno vrijeme, udaljenost, prosječni tempo i potrošene kalorije. Forerunner 10 također prikazuje pojedinačna vremena krugova/podjela unutar povijesti. Ovaj sportski sat, čak trkačima pokazuje kad postignu osobni rekord, poput najbrže pretrčanog kilometra ili  najduže pretrčane dionice do sada. Trkači mogu štedjeti vrijeme istovremeno puneći bateriju sata i učitavajući pretrčane dionice na Garmin Connect™ putem USB priključka koji također koriste za učitavanje besplatnog softvera za nadogradnju.

garmin sat za trcanje 2

Spajajući se na Garmin Connect (GarminConnect.com), besplatnu online zajednicu, trkači mogu brzo i jednostavno bilježiti trke, pratiti ukupne rezultate, postaviti ciljeve, razmjenjivati vježbe i treninge s prijateljima i obitelji i sudjelovati online fitness zajednici s više od 80 milijuna aktivnosti širom svijeta. Nedavno obnovljeni, pružajući korisnicima njihov osobni razmjenjiv profil, Garmin Connect prikazuje parametre kao što su vrijeme, udaljenost i brzina/tempo. Ovi parametri su prikazani kroz grafikone, ilustracije, izvještaje i različite kartografske prikaze i fotografije. Osobni rekord trkača bit će također prikazan na Garmin Connect-u kao podsjetnik na njihov uspjeh.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...