Apple Watch Nike+

- Advertisement -

Apple i Nike jučer su predstavili Apple Watch Nike+, najnoviji rezultat dugogodišnjeg partnerstva.

Apple Watch Nike+ ultimativan je uređaj za sve one koji se bave trčanjem, a predstavlja jedinstvenu kombinaciju Nike Sports narukvice i Apple Watch Series2. Nike+ sadrži GPS sustav, dva puta svjetliji ekran, snažan procesor sa dvije jezgre, OS®3 softver i vodootporan je do dubine 50 metara.

Apple Watch Nike+ također uključuje ekskluzivne Siri naredbe te prepoznatljivu pozadinu koja je integrirana sa novom Nike+ Run Club aplikacijom. Aplikacija korisnike motivira na trčanje, a razina treniranja prilagođava se vašem jedinstvenom rasporedu i napretku te donosi savjete najboljih trenera i sportaša. Apple Watch Nike+ je najbolji partner za one čija je strast trčanje, bez obzira da li ste u trčanju tek početnik ili veteran.

 „Apple Watch ultimativan je uređaj za zdrav životni stil. Htjeli smo kreirati najbolji pametan sat na svijetu za sportaše i sve one koji se bave trčanjem“, rekao je Jeff Williams, glavni operativni direktor Applea. „Apple Watch Nike+ praćenje izvedbe podiže na potpuno novu razinu i jedva ga čekamo donijeti u najveću zajednicu trkača.“

Nike-Plus-Apple-Watch-2016-Data_original

 „Poznajemo trkače – i znamo kako mnogi traže uređaj koji će im pružiti jednostavan i zabavan način da počnu trčati.“, rekao je Trevor Edwards, predsjednik Nikea. „Tržište je puno kompleksnih, teško čitljivih uređaja koji se fokusiraju na podatke. Naš sat fokusira se na vaš život. To je moćan uređaj sa jednostavnim rješenjem – vaš savršeni partner za trčanje.

Karakteristike

Apple Watch Nike+, kao i svi satovi iz Appleove druge serije, sadrži ugrađen GPS sustav koji prati ritam, udaljenost i rutu pa korisnici sada mogu trčati bez iPhonea. Zahvaljujući najsvjetlijem zaslonu koji je Apple ikada dizajnirao, podaci se sada čitaju s lakoćom, bez obzira na razinu sunčeve svjetlosti. Ako se korisnici odluče na osvježenje poslije trčanja, s Apple Watch Nike+ i  to je moguće jer je sat vodootporan do dubine 50 metara.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Nike Sport remen izrađen je od istog snažnog, fleksibilnog materijala kao i originalna Apple Watch Sport narukvica, no novi remen dizajniran je s rupicama kako bi se poboljšala prozračnost i reguliralo znojenje. Lagana narukvica dostupna je u četiri vibrantne i dvije kombinacije boja koje su jedinstvene za ovu kolekciju. Apple Watch Nike+ donosi i dvije ekskluzivne pozadine za sat inspirirane prepoznatljivim stilom Nikea. Pozadina se može personalizirati korisnim aplikacijama poput Activity Rings, Heart Rate, Stopwatch i Weather pomoću kojih trkač jednim pogledom na sat dobiva sve potrebne  informacije.

Nike+ Run Club

Apple Watch Nike+ koristi jedinstvene sposobnosti Apple satova iz druge serije te Nike+ Run Club aplikacije kako bi se pretvorio u savršenog partnera za trčanje na vašoj ruci. Aplikacija je besprijekorno ugrađena u Apple Watch Nike+, a korisnici joj mogu jednostavno i brzo pristupiti pritiskom na desnu stranu ekrana. Nike+ Run Club aplikacija pruža svakodnevnu motivaciju kroz pametne podsjetnike za trčanje, izazove vaših prijatelja te čak i vremenskim upozorenjima koji obavještavaju kada je povoljno izaći van. Podaci o treniranju koji uključuju ritam, udaljenost i otkucaje srca dostupni su na prvi pogled, a kroz dijeljenje ostvarenih rezultata, aplikacija promiče prijateljsko natjecanje.

Nike-Plus-Apple-Watch-2016-Clock_original

Cijena i dostupnost

Apple Watch Nike+ dolazi u dvije različite aluminijske veličine od 38 milimetara i 42 milimetara te u paru sa ekskluzivnim Nike Sport Band remenom u bojama: crna/žuta, crna/siva, srebrna/bijela i srebrna/žuta.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Apple Watch Nike+ od 38 milimetara dostupan je po cijeni od 369 američkih dolara, a sat veličine 42 milimetara po cijeni od 399 američkih dolara na online stranicama Apple.com i Nike.com te Apple trgovinama i robnim kućama.

Apple Watch Nike+ će biti dostupan za naručivanje od petka, 9. rujna u Australiji,  Austriji, Belgiji, Kanadi, Kini, Kostarici, Danskoj, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Hong Kongu, Indiji, Irskoj, Izraelu, Italiji, Japanu, Luksemburgu, Meksiku, Nizozemskoj, Novom Zelandu, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Portoriku, Singapuru, Španjolskoj, Švedskoj, Švicarskoj, Tajvanu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Ujedinjenom Kraljevstvu i Americi.

Apple Watch Nike+ dostupan za naručivanje biti će na online stranici Apple.com s početkom od petka, 23. rujna do kraja listopada u Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Makau, Poljskoj, Kataru, Rusiji i Saudijskoj Arabiji.

Nike Sport remeni dostupni su ekskluzivno uz Apple Watch Nike+ modele i ne prodaju se odvojeno.

Apple Watch Series 2 zahtjeva sinkronizaciju s uređajem iPhone 5 ili novijim te sustavom iOS10 ili novijim. Nadogradnja sustava bit će dostupna za ažuriranje 13.09. Neke značajke nisu omogućene u svim regijama ili na svim jezicima.

Svakom kupcu koji Apple Watch Nike+ sat kupi u Apple trgovini biti će ponuđeno personalizirano pokretanje sata na licu mjesta ili online** te namještanje kalendara, notifikacija i aplikacija.

Ako želite saznati više o novom Apple Watch Nike+ satu ili o softveru OS 3, možete se registrirati na besplatne radionice koje se održavaju u svakoj Apple trgovini.

**U većini zemalja.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...