Sve samo ne praktične – ljetne sandale koje su zaludile trendseterice

- Advertisement -

Trendseterice su se opet aktivirale na društvenim mrežama i počele objavljivati svoje nove sezonske kombinacije u kojima važno mjesto uvijek zauzima i obuća.

Ljeto je pred vratima i stiže nam vrijeme otvorenih cipela pa su tako i one uskočile u sandale. Sudeći prema modelima koje biraju, ovo će biti sezona zanimljivih, ali ne i praktičnih sandala.

U ponudi brendova dominiraju modeli s izrazito tankim remenčićima, a svatko tko je barem jednom obuo takav model sandala zna koliko u njima može biti teško hodati.

Nema veze nosite li model s visokom petom ili ste odabrali potpuno ravne sandale, tanki remenčići ne stabiliziraju stopalo prilikom kretanja, a sandala lako u trenutku odleti s noge.

Naravno, nisu ovo modeli za previše hodanja pa i to treba uračunati kao faktor prilikom kupovine. Bez obzira na to što baš i nisu praktične, one i dalje mogu izgledati sjajno u dobro osmišljenoj kombinaciji.

Evo koji su modeli ljetnih sandala trenutno najzanimljiviji trendsetericama.

Tanga sandale
  1. Tanga-sandale

Bez sumnje najkritiziraniji model posljednjih sezona. Takozvane tanga-sandale jedan su od hibridnih modela cipela. Kombinacija natikače, štikle i japanke dobila je naziv zato što u prednjem dijelu na prstima vizualno podsjeća upravo na tange. Jednima su ove sandale fantastične, a drugi ne bi ni pomislili na to da ih obuju.

Barely there natikače
  1. „Barely there“ natikače

Kao što govori engleski naziv za ovaj model, to su natikače koje jedva postoje. Naravno, naziv su dobile zbog tanašnih remenčića. Jednako su nespretne kao i prethodni model, ali za razliku od tanga-sandala, ove natikače i dalje imaju klasičan izgled pa su znatno popularnije.

Sandale sa špagom
  1. Sandale sa špagom

Sigurno ste već imali prilike vidjeti ove sandale na popularnim modnim influensericama. One najviše vole modele s visokom petom, ali u ponudi trgovina sve je više modela s niskom petom ili onih potpuno ravnih. One se razlikuju od klasičnih špagerica po tome što je njihov kompletan gornji dio napravljen od špage, uključujući i onaj na prstima, što nije slučaj kod običnih špagerica koje su u to dijelu obično napravljene od kože ili tekstila.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...