Da li ste spremni za Louis Vuitton slušalice od 995 dolara?

- Advertisement -

Francuski modni gigant Louis Vuitton je prije nekoliko dana objavio vijest o svojoj najnovijoj tehnološkoj „inovaciji“, a u pitanju su bežične slušalice sa Louis Vuuitton logom koje će se prodavati za skoro 1.000 dolara ili 1.700 KM.

To je ista cijena kao za jedan LV kožni novčanik, popularnu Louis Vuitton Neverfull torbu ili šest pari Apple-ovih bežičnih slušalica!

Bežične Louis Vuitton slušalice od 995 dolara dolaze u četiri boje – monogram crnoj, monogram bijeloj, monogram crvenoj ili sa prugama, a svaki par dolazi sa kutijom za punjenje od nehrđajućeg čelika koje će omogućiti 10 sati trajanja baterije ili tri i po sata slušanja muzike.

https://www.instagram.com/p/Bs8b8SugNzL/

Brend visoke mode se udružio sa kompanijom Master & Dynamic sa sjedištem u New Yorku kako bi kreirali ove slušalice, ali uprkos novoj boji i zvučnom novom imenu, zapravo se radi o modelu slušalica MW07 koje su se našle u prodaji prošle godine.

Ukoliko pogledate specifikacije LV slušalica, one su u osnovi identične postojećim Master & Dynamic MW07 slušalicama koje imaju prilagođene 10mm high-performance Beryllium drivere i nude 3,5 sata slušanja muzike. Najveća razlika je u činjenici da nove slušalice imaju Louis Vuitton potpis i da dolaze sa malo drugačijim izgledom kućišta za punjenje.

To je u osnovi jedina razlika između 299 dolara koje bi ste platili za obične MW07 slušalice i 995 dolara koje bi ste dali na LV slušalice.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...