Izbor Fox Modela BiH 2010: 12 muških modela u borbi za inostranu modeling karijeru

- Advertisement -

Modna agencija Fox iz Beograda u saradnji sa predstavništvom prestižnog brenda za kozmetiku „Sexy Hair“ organizuje izbor za muškog Fox modela BiH 2010, koji će se održati 07. avgusta u Jablanici u velikoj dvorani muzeja “Bitka na Neretvi”. Agencija Fox je jedna od najvećih i najuspješnijih agencija na ovim prostorima, a nakon 11 godina uspješnog poslovanja ove godine pokazuje interes za muške modele iz BiH koje se žele započeti internacionalnu karijeru.

Izbor će obuhvatiti više od 50 učesnika a bit će prisutni i poznati modeli iz inostranstva i BiH kao što su Jimmie Kersmo – Mister Švedske 2004, Henry Romero – Mister Curacacao 2004, Daniella Mijatović, Ema Alagić i mnogi drugi, a za muzički dio programa i dobru zabavu svih prisutnih bit će zaduženi predstavnici Srbije i BiH na Eurosong takmičenjima – Jelena Tomašević i Fuad Backović Deen. U okviru programa biti će održan i specijalna revija frizura pod nazivom Sexy Hair u izvedbi Adnela Mešića, kojim ovaj prestižni brend kozmetike za kosu najavljuje svoj ulazak u BiH.

PROČITAJTE JOŠ:  Otvoren berber od milion KM: Irfanu Tepiću prvi čestitali Ramo Isak, Sejo Brajlović i Gabrijel Čabro

12 muških modela koji budu zadovljavali kriterije Fox agencije nastupiti će na finalnom izboru, a prijave su otvorene za sve zainteresovane prijavom na telefon +387 66 47 11 42 ili na email foxmodel@gmail.com. Pobjednik takmičenja automatski osvajaja ugovor u vrijednosti od 5.000 EUR, profesionalni book Dejana Miličevića, ljetovanje u Turskoj kao i brojne druge nagrade sponzora ovog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ:  Otvoren berber od milion KM: Irfanu Tepiću prvi čestitali Ramo Isak, Sejo Brajlović i Gabrijel Čabro

Žiri izbora Fox Model BiH sačinjavati će poznate ličnosti iz BH i srbijanskog  showbusiness-a kao što su Aleksandar Hršum, Dejan Miličević, Marko Nikolić…

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...