Belma Tvico brend u LUJO Concept Store u Bodrumu

- Advertisement -

Belma Tvico brend posljednjih nekoliko godina postepeno gradi svoje prisustvo na turskom modnom tržištu. Vidljivo je to iz brojnih modnih editorijala, muzičkih video spotova, kao i pojavljivanja u poznatim turskim TV serijama. Kao rezultat ovih aktivnosti, porasla je potražnja za našim eksluzivnim bosanskohercegovačkim modnim brendom u turskoj, ali i svjetskoj javnosti.

Nedavno je dogovorena saradnja sa novootvorenim Lujo concept store koji se nalazi u sklopu renomiranog hotela u Turskoj – Lujo Hotel. Ovaj hotel nalaz se na svega 16 km udaljenosti od mondenog turskog ljetovališta Bodrum. Lujo Hotel plijeni pažnju svojim zanimljivim dizajnerskim i arhitektonskim konceptom, raspolaže sa tri privatne plaže sa bijelim pijeskom, apartmanima i vilama, bazenima, à la carte restoranima i barovima, vlastitim heliodromom i pristaništem za jahte VIP gostiju.

PROČITAJTE JOŠ:  Užas u Karlovcu: Konobarica palila šank pa zapalila goste

U sklopu njihovog eskluzivnog prodajnog objekta, u kojem su prisutni brojni turski modni brendovi i dizajneri, gosti sada mogu kupiti i modele iz aktuelne Belma Tvico kolekcije za proljeće/ljeto 2021. godine, a koji su inspirisani bezvremenskom poezijom Maka Dizdara. Također, u ponudi su statement komadi, poput body-ja, haljina i bluza, dizajniranih u prepoznatljivom Bosančica dezenu, te couture odijela i jedinstveni asesoari poput unikatnih svilenih marama i parea za plažu.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Požar u sarajevskom naselju: Na terenu dva vatrogasna vozila

U večernjim satima došlo je do požara u sarajevskom...

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić: Ko su uhapšeni u akciji FUP-a u Hadžićima?

Od izvora bliskih istrazi saznali smo imena uhapšenih u...

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...