LifeLife news

(VIDEO) Alisa se onesvijestila tokom programa uživo

0

Voditeljica vremenske prognoze jedne lokalne televizije u Los Anđelesu iznenada se onesvijestila u prijenosu uživo jučer ujutro.

Kolegice Alise Karson Švarc, koja prezentuje vremensku prognozu u jutarnjem programu, morale su da prekinu taj segment emisije kada se Alisa naslonila glavom na pult kao da joj nije dobro, a potom unazad pala iza njega.

Pala na pod

Alisa je pokušala da ostane mirna i pobijedi nesvjesticu, ali ipak nije uspjela.

Ona se polako presamitila dok joj glava nije došla do stola za kojim je stajala. Njene koleginice to nisu primetile istog momenta. Nakon nekoliko sekundi, Kim se oteo uzvik dok je njena koleginica padala iza stola, dok je Medina gledaocima rekla da će da “naprave kratku pauzu”, piše Njujork post.

PROČITAJTE JOŠ:  Žena udarila automobilom dječaka na pješačkom prijelazu, pomaknula ga s puta i pobjegla

Jutarnji program se nije vratio u segment uživo.

Švarc je kasnije, oko 14:30 sati, na Fejsbuku objavila da će da bude u redu i zahvalila se prijataljima i gledaocima na željama za oporavak. Nije sigurno zbog čega se onesvjestila, ali slično joj se desilo 2014. godine, kada je radila na drugoj televiziji. Ona je tada povraćala dok je emisija išla uživo, a dijagnostikovano joj je “curenje” srčanog ventila.

Zahvala saradnicima

PROČITAJTE JOŠ:  Prosinečki: U BiH se svi bave svađom selektora i navijača, niko se ne bavi suštinom

– Želim da se zahvalim Alisinim saradnicima koji su odmah reagovali da joj pomognu i pozvali Hitnu pomoć. Alisa se trenutno nalazi u bolnici. Nadamo se da ćemo uskoro da imamo više informacija. U međuvremenu, ona je u našim mislima i molimo se da joj uskoro bude bolje – rekao je potpredsjednik medijske kuće CBS iz Los Anđelesa.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)