Autor jedne od himni Manchester Uniteda i mostarski rokeri surađuju na novom albumu 

- Advertisement -

Fantastični mostarski hard ‘n’ heavy bend Mustang i Mario Zovko, poznati pjevač i glazbenik iz Mostara udružili su snage i kreću u novu glazbenu avanturu. Suradnja će se uspostaviti na način da će Zovko sudjelovati kao pjevač na novom albumu benda, drugom po redu, koji izlazi uskoro.

Rock grupa Mustang_ photo credit – Marko Solomun

Zovko ističe kako je oduvijek volio surađivati sa profesionalcima, no ovaj put to je mnogo više od toga, jer cijeli život sluša hard rock i heavy metal. Inače je školovan vokal za klasičnu glazbu, no mnogo puta smo ga čuli da lako manipulira vokalnim izvedbama i drugih žanrova. Jedna od želja kojima je oduvijek težio jeste da snimi metal album, te napominje da je heavy metal ništa drugo no klasična glazba nekog modernijeg doba. Za nekoliko dana očekujte i prvi video suradnje ovih dviju strana.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Pjevačica Sabina Dodik: Zeničanka koja svira klavir i violinu oduševila obradom hita Šemse Suljaković
Mario Zovko (L) i Richard Arnold, direktor Manchester Uniteda (D)_ photo credit – privatna arhiva

Za Mustang je dovoljno reći da ih je bivši pjevač kultnog Iron Maidena, Blaze Bayley, odabrao kao predgrupu za svoja dva koncerta u Bosni i Hercegovini, a surađivali su i sa Divljim jagodama, Atomskim skloništem, Općom opasnosti, Osvajačima itd. Ovo će biti drugi album benda, nakon debitantskog On with the Fighta (One Records, 2016.), koji je pobrao odlične kritike, kako medija, tako i struke i javnosti. Osim žestokih stvari, bend je inače poznat i po izvrsnim baladama. Pored Zovke, postavu na albumu činit će: Marin Bevanda (gitara), Boris Boras (bas gitara) i Ante Martinović (bubnjevi).

PROČITAJTE JOŠ:  Dean Kotiga prvi put u Tuzli: Kvizmajstor je gost Sajma kafe i čokolade

Mario Zovko je, da podsjetimo, autor jedne od himni Manchester Uniteda, institucije koja službeno ima 1.1 milijarde fanova diljem svijeta. Specijalni je gost tog sportskog giganta sa permanentnom ulaznicom na kultni Old Trafford. Autor je velikog broja drugih projekata na polju umjetnosti. Dobitnik je brojnih internacionalnih i domaćih priznanja, od kojih izdvajamo nominaciju za Osobu godine u Bosni i Hercegovini (2015.). Tri puta bio je proglašavan Osobom dana, također na državnoj razini (2012., 2015., 2019.)…

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...