Zdravko Mamić više ne krije ljubavni život: Ljubi 30-ak godina mlađu izabranicu

- Advertisement -

Trener Dinama Ante Čačić prošlog je tjedna pokrenuo lavinu. “Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i Zdravko Mamić. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj”, ispalio je Čačić i pokrenuo nagađanja o ljubavnom životu bivšeg Dinamovog čelnika i bjegunca od hrvatskog pravosuđa.

Danas je procurila informacija kako Zdravko Mamić već neko vrijeme ljubi 30-ak godina mlađu Jelenu P. iz Ljubuškog s kojom se ni ne skriva po Hercegovini.

Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno i kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. No, nije to jedina nekretnina koja se povezuje s Mamićem i Jelenom P.

Naime, kako piše Jutarnji, Jelena P. se prošlog ljeta uknjižila kao vlasnica zagrebačkog stana u novogradnji u Bužanovoj ulici. Riječ je o stanu na petom katu ukupne površine od 110,77 četvornih metara, kako se navodi u zemljišnim knjigama, a sastoji se od “hodnika, wc-a, kupaonice, dvije sobe, garderobe, kuhinje i dnevnog boravka s blagovaonicom površine 92,23 četvornih metara s terasom površine 18,54 četvornih metara”.

PROČITAJTE JOŠ:  "Leptir bez krila" osvojio zlatnu medalju: Ismail Barlov je prvak Evrope

Susjeda joj šefica Dinama

Jutarnji nadalje navodi kako je stan kupljen od tvrtke Alfa stan Bužanova d.o.o., koja je bila investitor cijelog projekta. Zanimljivo, stan u istoj zgradi posjeduje i predsjednica Dinama Vlatka Peras, čija se nekretnina također nalazi na petom katu.

Image
Izvor: Alfa Stan

Također je Jelena P. kupila i dva garažna parkirališna mjesta, jedno od 12 četvornih metara i drugo od 13 četvornih metara. Riječ je luksuznom projektu, a cijene stanova dosezale su i po nekoliko tisuća eura po četvornom metru, piše Jutarnji. Inače, tvrtka Alfa stan poznata je po novogradnji diljem Zagreba.

PROČITAJTE JOŠ:  Na Ilidži svečano otvoren Evropski kup u kickboxingu, učestvuje 1.000 boraca iz 20 zemalja

Podsjetimo, Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica, piše Net.hr.

Tada se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćeri – Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ismail Zulfić bh. rekordom do četvrtog mjesta na EP

Ismail Zulfić, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je...

“Leptir bez krila” osvojio zlatnu medalju: Ismail Barlov je prvak Evrope

Ismail Barlov, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je...

Sergej Barbarez će zamijeniti Savu Miloševića?

Nogometni savez Bosne i Hercegovine je odlučio ne produžiti...

Željezničar i Sarajevo podijelili bodove: Derbi obilježila čak tri crvena kartona

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva podijelili su bodove u 152....

(VIDEO) Pogledajte kako je otpjevana Grbavica pred derbi Željezničara i Sarajeva

Pred početak utakmice između Željezničara i Sarajeva, koja se...