Zbog snijega i bure otežan promet na svim putnim pravcima u HBŽ-u

- Advertisement -

Snijeg koji je sinoć pao u Hercegbosanskoj županiji (HBŽ) stvorio je u utorak poteškoće u prometu na čitavom području te županije, a posebno se otežano prometuje na putnim pravcima iz Livna i Tomislavgrada prema Kupresu i Posušju te iz Livna prema Glamoču.

Na magistralnom putnom pravcu Tomislavgrad – Šujica poledica i vjetar najviše su poteškoća stvorili vozačima kamiona te je oko 13 sati došlo do prometne nezgode u kojoj su sudjelovali tegljač s poluprikolicom marke ‘Man’ i kombi vozilo bh. registarskih oznaka.

PROČITAJTE JOŠ:  Na Vratniku bačena bomba

Pritom je došlo do zastoja u prometu te se stvorila duga kolona vozila u oba smjera, a dolaskom policije reguliran je privremeni promet u jednoj traci.

Uporabom teške mehanizacije otklonjena su prepriječena vozila, a intervenirala je i Hitna pomoć iz Tomislavgrada koja je pružila pomoć ozlijeđenoj osobi iz kombija koja je zadobila lakše ozlijede.

Iz Policijske postaje Tomislavgrad kažu kako je i dalje, uslijed snježnih nanosa i slabe vidljivosti, otežan promet prema svim pravcima, posebno Šujici.

PROČITAJTE JOŠ:  Jala Brat i Buba Corelli donirali 50.000 KM za djecu oboljelu od raka

Također, djelatnici Policijske postaje Kupres upozoravaju vozače na sklizak kolovoz koji će dolaskom večernjih sati, kako kažu, prijeći u poledicu,  stoga vozače pozivaju na oprez i uporabu zimske opreme.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Požar u sarajevskom naselju: Na terenu dva vatrogasna vozila

U večernjim satima došlo je do požara u sarajevskom...

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić: Ko su uhapšeni u akciji FUP-a u Hadžićima?

Od izvora bliskih istrazi saznali smo imena uhapšenih u...

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...