Zbog ovih izjava se Jeleni Karleuši smije cijela Srbija

- Advertisement -

Tokom prvih pet minuta emisije “Hit Tvit” na TV Pink Srbija pjevačica Jelena Karleuša jedna od gošći emisije, potvrdila je da je postala ono što je oduvijek zamerala svojoj ljutoj neprijateljici i supruzi ratnog zločinca Arkana Svetlani Ceci Ražnatović – “pokorna malograđanka i režimska pjevačica koja je dokazala da obraz ima svoju cijenu”, navode pojedini tviteraši u svojim komentarima, a prenosti Nova.rs.

Kada je svojevremeno Kristina Kija Kockar gostovala u Hit Tvitu, mislili smo da nijedna druga estradna ličnost ne može da je nadmaši, ali nas je Jelena Karleuša sinoć u ovoj kopiji Utiska Nedelje debelo demantovala, pokazavši da je zaista prva u svemu, pa čak to bilo i botovanje za vlast.

Summa summarum njenog gostovanja bi bilo neprekidno izgovaranje rečenice “Ja sam Beograđanka”, “Ja sam najveća žrtva svih vremena u Srbiji”, “Ja se ničega i nikoga ne bojim”, nevaspitanog prekidanja druga dva sagovornika – kojima se na kraju emisije i izvinila zbog svog ponašanja, ali i do sada neviđeno ulizivanje predsjedniku Srbije, otvorena podrška Aleksandru Vučiću koje bi se Karleuša od prije nekoliko godina postidjela. A možda i ne bi.

Emisija “Hit Tvit” je međutim imala jedan veliki plot tvist. Umjesto zgražavanja, Karleuša je izazvala podsmijeh svih onih koji su emisiju gledali, jer kako kažu komentari na društvenim mrežama, nju niko odavno ne shvata ne ozbiljno. Upravo je zbog toga dominantan narativ da je njen sinoćnji SNS angažman na Pinku bio “posljednji ekser u kovčegu mrtve karijere bez novog albuma tokom protekle decenije”.

Prvo je napala glumce koji su podržavali protest “Srbija protiv nasilja”.

– Meni je to sve okej, svako ima pravo da bude protiv Vučića, i ja sam bila, sada sam vrlo za njega. Sada razmišljam, Telekom, državna firma, finansira sve serije i filmove u ovoj zemlji, a glumci koje država finansira, kače na svoje društvene mreže, zbunjujući narod da država nije dobra. Rođaći ko vam daje pare da vi lepo živite i s kojim pravom vi koji lepo živite, mnogo se serija snima, nikada više glumci nisu bili bez snimanja. Ko je tu lud? Nemojte da glumite u serijama i filmovima, nemojte pare od države, demonstrirajte protiv Vučića. Ajmo da budemo fer plej, ovo je sprdnja, ne znam o čemu se radi, ovo je kao da nas neko zeza? Na mnoge glumce mislim, rekla je Karleuša u „Hit Tvitu“.

PROČITAJTE JOŠ:  Dan grada Sarajeva: Slavimo ljepotu, našu raznolikost i mir

Karleušu je, međutim, neko bolje trebalo da spremi za jučerašnju emisiju. Jelena izgled ne zna da to što je Telekom državna firma ne znači da ga finansira Vučić, predsjednik države, nego ga finansiraju građani Srbije. Dakle, glumci ne troše Vučićev novac.

Mišljenje “ako ti neko daje platu onda ne smeš da imaš svoj stav” je potpuno besmisleno i komentarisati, složni su građani Srbije na Twitteru, jer je među onima koji ne podržavaju jednog čovjeka ili jednu političku opciju i mnogo drugih građana koji rade u javnom sektoru i državnim firmama – poput škola i bolnica.

Na trenutak smo imali predah, jer je onda Karleuša ponovo sebe stavila u prvi plan, pa je komentarišući u emisiji koja se zove „Hit Tvit“ rekla da je Twitter “irrelevant”, odnosno nebitan. A zašto? Jer su njoj ugasili profil.

– Ja kada sam otišla sa Twittera, Twitter je postao irrelevant. Nema više uticajnih tviteraša od kada sam otišla ja, i to je tako, rekla je Karleuša.

U napadu „egocentrizma“ je izjavila i da bi dobila najviše ovacija na protestu, a spomenula je i N1 televiziju kao i voditelja Zorana Kesića. Tok misli je teško pratiti, ali prenosimo njene izjave u cjelosti.

– Upalo mi je ovako, Kesić imao ovacije na skupu, verujte i ja bih doživela isto. Ja sam majka dve devojčice, ovde sam zabranjena, ne plašim se nikoga, sve što kažem je moj stav, mogu da me mrze, zabrane, napadaju, neće me pokolebati. Verice, nemojte me prekidati. Smatram da ovaj narod nema niko prava da deli, u bolu smo svi zajedno, ovo što nam se desilo sa school shootingom i manijakom, to je tragedija svih na. Imamo paradoks da se u bolu ujedinjujemo, dolazi do neke bizarne podele i jeftinih poena i profiterstva. Ja sam Beograđanka, Beograd je nativno po ideji da izađe na ulicu. Potpuni je apsurd, moramo biti zajedno, ne smemo ići jedni protiv drugih. Ovo je ratno profiterstvo i još gore. Da je opozicija pozvala sve ove ljude mimo stradanja, imala bi samo 300 ljudi. Ko kaže da je narod koji je izašao glasao za nekog drugog? Koga sme da prisvoji opozicija? Kako sme N1 televizija u momentu naše muke da šalje poruku svetu da smo tako lako zavadljivi. Svaki ker digne nogu da nas popiša u najgorem momentu za Srbiju, onda sami sebe dokusurujemo. Mi smo narod paradoksa. Mi glasamo za Vučića, a onda demonstriramo protiv njega. Pričamo protiv Zadruge i Pinka, a to je najgledanije. Političke parole su maslo bagre. N1 šalje poruku da su ovo protesti protiv Vlade, tako su nas pročitali da smo mali, neujedinjeni, da se lako baci koska ovako da se zavadimo, zato nam i ide teško, kazala je pjevačica.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Drago mi je što sam gost na pjesmi "Žurim", svi živimo rock'n'roll

Onda se ponovo uhvatila teških tema, pa je rijaliti program Zadruga pokušala da opere koristeći jednu od najvećih tragedija novije srpske istorije, masovnu pucnjavu u osnovnoj školi, koju uporno naziva “school shooting” – valjda jer i ona misli da je to tekovina zapadnih vrednosti, baš kao i bivši ministar prosvjete Branko Ružić.

– Ovo je prvi put da smo imali school shooting, nismo nikada ranije, a rijaliti postoji odavno. Znači nije to, nije rijaliti kriv, rekla je Karleuša.

Da je predsjednik države, rekla je – zabranila bi sve.

– Sa Putinom priča na ruskom, sa Trampom na engleskom, ja sam čak čula Vučića da je progovorio na kineskom, rekla je Karleuša.

Iako bi, da ja predsjednica zabranila one koji je “blate”, ona nikada ne bi voljela da bude u Vučićevoj koži, kako kaže, niti zna nekoga ko bi želio da bude u njegovoj koži.

– Šta je sve zadesilo predsednika u prethodnih par godina, poplave, Ukrajine, Rusije, korona. Ko bi hteo da bude u njegovoj koži? Gledam ga, stoji ogroman, on moli, oni mali ‘kevču’ na njega, kući ga gaze. Ko želi da bude Vučić?, rekla je Karleuša.

Bilo je tu još sendvičarenja od Jelene Karleuše, ali još jedan veliki highlight ove emisije bio je sam njen kraj, kada je Karleuša za specijalnog izaslanika SAD Gabriela Escobara pomislila da je mafijaški diler droge Pablo Escobar.

Voditeljica Verica Bradić se na kraju obratila drugim sagovornicima i započela “Escobar je rekao…”

Karleuša je prekinula: “Ko je rekao?”.

– Eskobar, specijalni izaslanik….

Karleuša je potom zastala par sekundi, pa ispalila: Aha, baš je simboličnog prezimena.

I za kraj, ukratko momenat vrijedan pomena zbog kojeg su gledaoci takođe prasnuli u smijeh bio je kada je rekla da “Boga za Kosovo ne moli”. Na pitanje, koga bi molila za pomoć, ako ne Boga, Karleuša je rekla – “Amerikance”.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH

U organizaciji Ureda za hadž i umru Islamske zajednice...

Zbog kvara ne rade trolejbusi na relaciji Dobrinja – Hrasno

Zbog oštećenja trolejbuske kontakt mreže na Mojmilu, trolejbusi u...

Od Ibrahima Hadžibajrića oduzeti stan i garaža u Sarajevu

Po naredbi Kantonalnog suda u Sarajevu, danas su zaplijenjeni...

Pojedine novčanice od 10, 20, 50 i 100 KM se povlače iz opticaja

Centralna banka Bosne i Hercegovine povlači iz opticaja novčanice...

Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

Informaciju o zastrašujućem slučaju u Zenici zgrozile su bh....