Završene podjele donacija M.I. Ovako

0
Završene podjele donacija M.I. Ovako, Life.ba

Završene podjele donacija M.I. Ovako, Life.baPredstavnici Mesne industrije „Ovako“ uručili su danas i posljednju u nizu ramazanskih donacija socijalno ugroženim kategorijama. Donacija od stotinu paketa proizvoda MI Ovako uručena je Udruženju „Povratak kući“ čiji će je predstavnici na sutrašnjem iftaru u Žepi podijeliti povratnicima u ovo mjesto.

Ovom donacijom zaokružen je humanitarni projekt kojim je M.I. Ovako obuhvatila 30 različitih udruženja i organizacija za pomoć socijalno ugroženim kategorijama.

Tokom mjeseca ramazana, M.I. Ovako podijelila je ukupno 24.174 kg svojih proizvoda, čija je ukupna novčana vrijednost prešla iznos od 135.000 KM.

Već sedam godina zaredom, u toku ramazana dijelimo pomoć u našim proizvodima najugroženijim kategorijama društva. Proteklih godina donacije smo dijelili bez medijske propraćenosti jer smo to doživljavali kao vlastitu odgovornost prema našim građanima. Ove godine po prvi put smo se odlučili na medijsko praćenje da bismo i druge kompanije i pojedince koji su u mogućnosti podstaknuli na slične aktivnosti, rekao je Nedžad Biberović, marketing menadžer M.I. „Ovako“.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)