Vraća se još žešći i ljući – Stigao je novi trailer za Venom 2

- Advertisement -

Nastavak stripovskog blokcbustera iz 2018 stiže u sepetrmbru i na repertoar svih kino dvorana u BiH!

 Do sada poznat jedino kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu, Venom je zasluženo dobio vlastito filmsko ostvarenje na radost mnogobrojnih fanova. Prije četiri godine Marvelov je Venom oduševio publiku diljem svijeta i pritom ostvario zaradu od vrtoglavih 865 milijuna američkih dolara, a ove jeseni ekskluzivno u kina stiže njegov još ambiciozniji nastavak i jedan od najiščekivanijih filmova godine.

Lik Venoma osmišljen je 1988. g. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlanea i Mikea Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvrat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvobitno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antijunak a zatim gotovo pravi junak. Na velikom ekranu oživio ga je fantastični britanski akcioni junak Tom Hardy junak klasika „Ustanak crnog viteza“ i „Mad Max: Put pakla“ koji je donio potpuno novu dimenziju ovom nepitičnom stripovskom anti junaku.

PROČITAJTE JOŠ:  U Stocu danas protesti nakon napada na četvoricu mladića

Nakon što smo u prvom traileru nastavka „Venom: Let there be Carnage“ upoznali opušteniju stranu Venoma i njegovog suživota sa Eddiejem Brockom (Tom Hardy) te naznaku kaosa koji će u Venom 2 unijeti Carnage (Woody Harrelson), u novom traileru koji je upravo objavljen više nema nikakvih dvojbi – očekuje nas spektakularno suparništvo i sukob između antiheroja i zločinca – Venoma i Carnagea.

PROČITAJTE JOŠ:  Sajam knjiga u Sarajevu okupiće 150 izdavačkih kuća i stotine autora

Osim Toma Hardyja koji se vraća kao Eddie Brock tj. Venom i Woodyja Harrelsona koji će utjeloviti zloglasnog Carnagea, u Venomu 2 glume i Michelle Williams (Blue Valentine, Manchester by the Sea, Shutter Island), Naomie Harris (Moonlight, Spectre, Southpaw, Skyfall), te Stephen Graham (This is England, Snatch, The Irishman, Public Enemies).

U rediteljsku fotelju ovog puta zasjeo je Andy Serkis, australijski glumac i reditelj koji se proslavio ulogom Golluma iz trilogije Gospodara prstenova, a koji je prethodno režirao Breathe i Mowgli.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

VSTV BiH imenovao nosioce pravosudnih funkcija

Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV...

Lijepa vijest: Za samo 19 sati prikupljena sredstva za liječenje djevojčice Amine iz Bugojna

Zbog bolesti, 19-godišnja Amina Zjakić iz Bugojna potpuno je...

Podignuta optužnica protiv advokatice Vasvije Vidović

Tužiteljica iz Odsjeka za korupciju Tužiteljstva BiH, podigla je...

U Gornjim Živinicama pronađeno tijelo 50-godišnjeg muškarca

Policijskoj stanici Živinice, prijavljeno je da je u mjestu...

Otišao je veliki čovjek i humanista: Zbogom legendo

Sarajevo je izgubilo velikog humanistu. Svi oni koji nisu...