Vonn u seriji Zakon i red

0
Vonn u seriji Zakon i red, Life.ba

Vonn u seriji Zakon i red, Life.baZlatna olimpijka Lindsey Vonn snježne planine Vaila zamijenila je neboderima Manhattana nakon što je dobila ulogu u njenoj omiljenoj TV seriji “Zakon i red”.

Vonn ni prije nije tajila svoju ljubav prema ovoj seriji, i kada je kreator serije Dick Wolf saznao za to, kreirao je ulogu za skijašku šampionku. A 25-godišnja skijašica, obično veoma hladnokrvna na snježnoj stazi, bila je jasno malo nervozna dok je, putujući u Veliku jabuku, pisala na svom Facebook profilu: “Na putu sam u New York i sutra sam na snimanju “Zakona i reda”!!! Tako sam uzbuđena da ne mogu izdržati!! Nadam se da ću zapamtiti tekst.”

PROČITAJTE JOŠ:  Posljednje pripreme pred sezonu: Evo kada počinje skijanje na Bjelašnici i koje su nove pogodnosti

Vonn će u posljednjoj epizodi ove sezone nastupiti uz zvijezde serijala Jeremyjem Sistom, Anthonyjem Andersonom i Alanom de la Garza, u ulozi asistentice koja ima ključni trag o terorističkoj zavjeri. Očigledno je uživala u svom danu pred kamerama, jer je kasnije na Facebooku napisala da je bila u “raju Zakona i reda”. Epizoda je za emitovanje u SAD predviđena u maju.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)