Vizuelno remek-djelo Roberta Zemeckisa: Put do slave 3D na programu Multiplexa Ekran Zenica

0

Istinsko filmsko vizuelno 3D  remek-djelo  “Put do slave 3D”  i  Halloween premijera  horor priče od koje se ledi krv u žilama “Zlokoban 2” od 29. oktobra na programu Multiplexa Ekran Zenica

Put do slave 3D (The walk 3D)
Posljedja sedmica mjeseca oktobra donosi nevjerovatu trijumfalnu i istinitu priču koja nam dolazi od reditelja filmova Forrest Gump, Brodolom života i Let. Dvanaest ljudi hodalo je po Mjesecu, ali samo je jedan čovjek – Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) – hodao po nepreglednoj praznini između dva tornja Svjetskog trgovačkog centra. Uz pomoć mentora Pape Rudyja (Ben Kingsley) i neobične grupe međunarodnih novaka, Petit i njegova družina nadjačat će sve izglede, izdaje, razmirice i bezbrojne opasnosti kako bi uspjeli u svom ludom planu. Robert Zemeckis, redatelj bezvremenskih hitova kao što su Forrest Gump, Brodolom života, Povratak u budućnost, Polar Express i Let ponovno se koristi najmodernijom filmskom tehnologijom kako bi publici dočarao emotivnu i fantastičnim likovima ispunjenu priču.

Termini projekcija svaki dan od: 20:00 sati

Trailer filma “Put do slave 3D”

Zlokoban 2 (Sinister 2)

LIFE:  (VIDEO) Mladić stavio fotelju na trotinet, pa se provozao zeničkim Bulevarom

Halloween premijera 31.10. u noći vještica ove godine poručuje: “Oprez! Djeca se igraju.” Jezoviti nastavak horor hita iz 2012. Nakon tragičnih događaja u Sinisteru, zloduh Bughuul nastavlja svoj teror još jačim intenzitetom. Nova je priča strašna i napeta bitka s vremenom ne bi li se obitelj spasila od ludila, filmova i ubojstava koje je osmislio zli Bughuul i njegovo pješaštvo, duhovi djece. 9-godišnje blizance Dylana i Zacha Collinsa (glume ih braća Robert i Dartanian Sloan) majka Courtney (Shannyn Sossamon, Wayward Pines) odvodi na seosko imanje u Illinois. Posjed je dovoljno izoliran da ne bi bio lako uočljiv za Courtneyina supruga Clinta (Lea Coco), koji je zlostavljao nju i Dylana. Zaštitnički nastrojena majka nije svjesna da je kuća predodređena za smrt.

Premijera 31.11. na noć Halloweena u terminima od: 18:00 i 20:30 sati
Termini projekcija svaki dan od: 17:30

Trailer filma “Zlokoban 2”

 


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.