Vin Diesel pjeva “See you again” Paul Walkeru [video]

0
Vin Diesel pjeva “See you again” Paul Walkeru [video], Life.ba

„Pol je bio moj brat,“ kaže Vin Diesel. „Odnosi u porodici ‘Paklenih ulica’ su duboki i značajni i naši likovi bi uradili sve jedan za drugog. Ta podrška i duh porodice koji postoji u filmu jasno se prenosi na ekran. Sa ovim filmom će cijeli svijet osjećati da je dio naše porodice.“ „Paklene ulice 7“ nastavljaju priču godinu dana nakon što se Domova i Brajanova ekipa vratila u SAD sa pomilovanjima. Vidimo ih kako se privikavaju na život sa prave strane zakona, ali Dom je dobio nadrealni kvalitet. Dom očajnički pokušava da se ponovo poveže s Leti, Brajan se muči da se navikne na život u predgrađu sa Mijom i njihovim sinom, dok Tež i Roman slave svoju slobodu živeći životom plejboja.

Dok je snimanje filma „Paklene ulice 7“ uveliko trajalo, u novembru 2013, tragedija se dogodila i ta porodica je izgubila voljenog oca, sina i brata, a svijet je izgubio dragocjenog prijatelja, saradnika, glumca i humanitarca: Paula Walkera. Za sve koji su ga poznavali gubitak je bio nezamislivo težak.

LIFE:  Ključni momenat nakon meča koji nije prikazan na TV prijenosu: Selektor Italije tješi srbijanske košarkaše nakon poraza

„Pol je bio moj brat,“ kaže Vin Diesel. „Odnosi u porodici ‘Paklenih ulica’ su duboki i značajni i naši likovi bi uradili sve jedan za drugog. Ta podrška i duh porodice koji postoji u filmu jasno se prenosi na ekran. Sa ovim filmom će cijeli svijet osjećati da je dio naše porodice, kazao je.

Na premijeri filma održanoj u Los Angelesu otpjevao mu je pjesmu “See you again”. Pogledajte video.

https://www.youtube.com/watch?v=3pWWOM_1yMM


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.