(VIDEO) Utučeni navijač Meksika nije podnio poraz: Iskalio nožem bijes na televiziji

- Advertisement -

Nogometaši Meksika zbog lošije gol-razlike od Poljske ispali su u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u Kataru, a internetom kruži videosnimak utučenog navijača koji je teško podnio način na koji je njegova selekcija ispala i koji je svoj bijes iskalio na TV prijemniku.

Meksikanci su u posljednjem meču pobijedili Saudijsku Arabiju rezultatom 2:1, a uz remi protiv Poljske u prvom kolu i poraz od Argentine rezultatom 2:0, to im na kraju nije bilo dovoljno za nokaut fazu i zbog lošije gol-razlike su ispali sa smotre najboljih svjetskih selekcija.U trenutku sudijske nadoknade, kada je rezultat bio 2:0 za Meksiko, odnosno 2:0 za Argentinu protiv Poljske, putnika u nokaut fazu odlučivali su žuti kartoni, što je također bio segment u kojem je Poljska bila bolja od Meksika, a kako su još dodatno primili gol od Saudijaca, na kraju je gol-razlika presudila Meksikancima i tako je završilo njihovo učešće na Mundijalu.

PROČITAJTE JOŠ:  Pekare "Manja" reagovale na izvještaj inspekcije o svinjetini u bureku koji se prodavao u Sarajevu

Jasno, kada nacionalni tim ispadne nakon takvog spleta okolnosti, navijači još teže podnose neuspjeh i njihovo razočarenje je još veće, a najbolji prikaz toga je snimak koji trenutno kruži internetom i koji prikazuje utučenog navijača koji od silnog očaja ni sam ne zna kako da se ponaša.

Prvo je šakama i dlanovima razvalio TV prijemnik, a nakon toga uzeo nož i u potpunosti ga uništio. Uz bijes koji je iskalio, u njegovom glasu jasno se može čuti očaj koji je osjećao zbog tragičnog ispadanja njegove selekcije, piše Klix.

PROČITAJTE JOŠ:  Stravična nesreća u BiH: Poginulo dijete, ima i povrijeđenih

Podsjećamo, Poljska će u osmini finala igrati protiv Francuske, dok će Argentina, kao prvoplasirani tim iz ove grupe, u prvoj rundi nokaut faze igrati protiv Australije.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Požar u sarajevskom naselju: Na terenu dva vatrogasna vozila

U večernjim satima došlo je do požara u sarajevskom...

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić: Ko su uhapšeni u akciji FUP-a u Hadžićima?

Od izvora bliskih istrazi saznali smo imena uhapšenih u...

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...