(VIDEO) TikToker raskinuo s dečkom jer mu nije kupio automobil, pa se spremao za njegovu svadbu: Došao sam da napravim skandal

- Advertisement -

Svoju ljubavnu ispovijest na društvenoj mreži TikTok ispričao je korisnik pod imenom Kennyblondie koji je svojim korisnicima objasnio kako je to kada ideš na svadbu svom bivšem partneru te utiske poslije svadbe.

Video pod nazivom “prvi put idem na svadbu, ženi se bivši” – pregledalo je više desetina hiljada osoba.

“Prvi put idem općenito na svadbu, a da bi situacija bila još alarmantnija u pitanju je moj bivši dečko koji se danas ženi. Nisam bio danas u svatovima, drugarica mi je bila. Dakle on se ženi. On je inače Bosanac i ženi se Bosankom. Ako koga zanima, on se zove Hamza.

Sad se sigurno pitate kako to da ja idem na svadbu bivšem dečku? Tako što mi imamo zajedničku drugaricu, a ta drugarica vodi mene na svadbu. Večeras će da bude skandal.” – izjavio je Kenny.

“Crno da sluti na radost”

Znate to kada sa nekim raskinete a niste završili, imate nešto nedovršeno. E to što je meni nedovršeno, večeras ću da završim. A ako se pitate zbog čega smo raskinuli, raskinuli smo prije godinu dana jer on meni za rođendan nije želio kupiti auto, koji mi je obećao da će kupiti. Mercedes crveni. Nije i ja sam ga ostavio.

PROČITAJTE JOŠ:  Jezivi detalji porodičnog nasilja u BiH: Suprugu tukao i mučio

“Planiram da nosim ovu Swarovski ogrlicu, slomljenog srca koju sam si kupio jer mi je bilo srce slomljeno..” – izjavio je Kenny i otišao na svadbu.

Situacija je alarmantna. Nedjelja je 17 časova i 55 minuta. Maloprije sam ustao. Noć je bila turbulentna, alarmantna. I ništa mi smo stigli, sa kovertom ali znate moja koverta je bila prazna. Napisao sam na jednom papirčiću “puši ku*ac”. On se šokirao, promijenio čovjek boju lica, totalno poblijedio kada me je vidio. Odvukao je moju drugaricu na stranu i pitao zašto me je dovela?

“Pa šta, vi ste bili prvo prijatelji pa onda nešto drugo”

On je cijelu noć bježao od mene, ja sam želio s njim da pričam da mi objasni zašto mi nije kupio crveni Mercedes koji je obećao da će kupiti za rođendan. I dečko je cijelu noć bježao od mene. Odvukao je i tu mladu, ni njoj nije dao da bude blizu mene da ne bih s njom ništa pričao. Pokazao bih vam slike i video ali ne smijem.”

PROČITAJTE JOŠ:  Preminula pjevačica Slađana Milošević

“Mi smo bili smješteni na nekom bezveznom stolu, i ja sam povukao drugaricu i mi smo sjeli kod njegovih roditelja. Moji nesuđeni svekar i svekrva, oni naravno nemaju pojma za mene. Ja sam sjedio i pričao s njegovim ocem nekih 15 minuta, a njemu Hamzi dečku koji se ženi niz čelo lije znoj. Ja sam spreman bio da napravim totalni haos, nisam planirao dugo ostati ali stigla je torta na sedam spratova. Wow cool.

Oni su sebi isjekli tortu, uzeli parče i ja sam se slučajno našao pored torte i sasvim slučajno gurnuo jednog čiču koji je slučajno gurnuo tortu koja je pala. Hamza je to već znao da je to moje djelo, da sam tu došao da napravim skandal. Ja sam se brzo pokupio i otišao u klub. I proslavili smo ženidbu bivšeg” – završava svoj video Kenny.

Za kraj, Kenny je objavio njemu radosnu vijest da se Hamza razvodi, prenosi Crna-hronika.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...

U Ustikolini prilikom sječe šume smrtno stradao 65-godišnjak

Policiji u Goraždu prijavljeno je da je jedna osoba...

Pekare “Manja” reagovale na izvještaj inspekcije o svinjetini u bureku koji se prodavao u Sarajevu

Povodom informacija Federalne uprave za inspekcijske poslove o prisustvu...