[video] Josh Gad okupio ekipu „Gospodara prstenova“

- Advertisement -

Josh Gad, kao što je to prošle sedmice i najavio, u svojoj najnovijoj YouTube emisiji Reuniting Apart okupio je ni manje ni više nego dio glavne glumačke ekipe iz filma „Gospodar prstenova“.

Na Zoom chatu su se tako našli reditelj legendarne trilogije Peter Jackson i članovi Prstenove družine: hobiti Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd i Dominic Monaghan, Viggo Mortensen i Orlando Bloom, John Rhys-Davies, Sean Bean i Ian McKellen. Ovoj vrhunskoj ekipi pridružili su se i ostali, ništa manje važni, pa smo tako imali pravo okupljanje od 50 minuta. Od ostalih glumačkih imena ekipi su se pridružili još Liv Tyler, Andy Serkis, Hugo Weaving, Miranda Otto i Karl Urban, te skladatelj Howard Shore i jedna od scenaristica Philippa Boyens.

Više od 50 minuta skupina se prisjećala onoga što je bilo potrebno da se napravi trilogija, pokazali su svoje zajedničke tetovaže koje su napravili na setu, uprizorili neke scene, te otkrili poneku tajnu – poput ugovora Rhys-Daviesa koji je zahtjevao da ima La-Z-Boy naslonjač u blizini njega, čak i ako je set bio na planini.

Najdirljiviji dio bio je kad se ekipa prisjetila Christophera Leeja koji je upečatljivo odigrao Sarumana, a koji je preminuo 2015. godine.

S obzirom da je Josh Gad emisiju Reuniting Apart pokrenuo i u humanitarne svrhe, ovaj put sredstva su otišla za „No Kid Hungry“, udrugu koja nastoji zaustaviti gladovanje djece u svijetu.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...

(FOTO) Sergej Trifunović pokazao svoju novu djevojku

Već godinama šira javnost nestrpljiva je da sazna ko...

Večeras se u Sarajevu otvara 14. izdanje Omladinskog Filmskog Festivala

Omladinski Film Festival Sarajevo - OFF svečano se otvara...