Video: Helikopterske akrobacije iz filma Spectre

- Advertisement -

Akrobatski pilot Chuck Aaron je prvi let helikopterom izveo sa 20., a kao dječak, kaže, sanjao je da će jednom letjeti na tepihu. Danas, ne leti baš na tepihu, ali zato nema zračnog spektakla na kojem se Aaron neće pojaviti i publici uljepšati dan „vratolomijama u zraku“.

Tako je bilo i u Mexico Cityju, ovaj put na snimanju Spectre, dvadeset i četvrtog nastavka najduže filmske franšize u istoriji kinematografije, o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, James Bondu. U priloženom video materijalu možete vidjeti neke od najzanimljivijih detalja sa snimanja ovog filma i sjajne poteze jednog od najboljih akrobatskih pilota svijeta.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Ukratko o filmu:

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda u misiju u Mexico City te naposlijetku u Rim gdje će upoznati Luciju Sciarru (Monica Bellucci), prekrasnu i misterioznu udovicu poznatog kriminalca. Bond će se infiltrirati na tajni sastanak i otkriti postojanje zlokobne organizacije poznate pod imenom Spectre. U međuvremenu u Londonu, Max Denbigh (Andrew Scott) – novi direktor odjela za nacionalnu sigurnost, istražuje Bondove ranije zadatke i traži razloge zbog čega je MI6 kojeg vodi M uopšte potreban…

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

https://www.youtube.com/watch?v=CINYtYMcjuA

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...