LifeLife news

Veliki koncert Dženana Lončarevića zakazan 13. maja u sarajevskoj Skenderiji

0
Veliki koncert Dženana Lončarevića zakazan 13. maja u sarajevskoj Skenderiji, Life.ba

Ljubitelji pjesama Dženana Lončarevića u Sarajevu konačno će moći uživati u velikom koncertu omiljenog pjevača koji će se održati 13. maja.

Naime, Lončarević je za 13. maj zakazao koncert u sarajevskoj Skenderiji. Dženan je jedan od prvih velikih koncerata u Sarajevu održao 2012. godine upravo u punoj Skenderiji.

Dženan će na ovom koncertu pored svojih hitova izvesti i još nešto po čemu ga ljudi pamte od početka karijere.

Publika će tako imati priliku da uživa u svim njegovim velikim hitovima, ali i u nečemu specijalnom što Lončarević sprema za koncert 13. maja.

PROČITAJTE JOŠ:  Sestra hrvatskog selektora brutalna: Da nije bilo mog muža, ne bi iz Bosne znao doći

“Drago mi je što ću ponovo pjevati u Skenderiji, za koju me vežu prelijepe uspomene i spektakl iz 2012. godine, kada sam održao jedan od najdražih koncerata u karijeri”, kaže Dženan Lončarević.

Karte za veliki koncert u Skenderiji 13. maja moći će se kupiti putem platforme kupikartu.ba, kao i na platou Skenderije i na biletarnici BKC-a. Karte za parter koštaju 15 KM, za tribine 20 KM i VIP backstage 50 KM.

PROČITAJTE JOŠ:  Šta se dešava u sarajevskom sudu: Evakuisani svi uposlenici i stranke koje su zatečene

Dženan Lončarević jedan je od najvoljenijih i najcjenjenijih muških vokala u našoj regiji. Svoju karijeru, bez ijedne mrlje i skandala, gradi već više od 15 godina, piše Klix.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)