Upoznajte novi svijet Spider-Mana

- Advertisement -

Novi animirani filmski serijal o avanturama jednog od najpopularnijih stripovskih junaka u Svjetskoj premijeri u BH kinima!

Najpoznatiji čovjek-pauk, u svim svojim verzijama i oblicima, ovog decembra nas upliće u potpuno novu paukovu mrežu i uvodi u potpuno novi svijet u kojem sve ono što smo mislili da znamo o ovom omiljenom Marvelovom junaku, ispostavlja kao zabluda.

Phil Lord i Christopher Miller, kreativni umovi koji stoje iza hitova Lego film i 21 Jump Street, svoju kreativnost i jedinstveni talent unose u novog animiranog Spider-Mana sa svježom vizijom za istu ali istovremeno i skroz drukčiju, revolucionarnu, priču koja će zateći fanove.

Za potrebe sinkronizacije animiranog filma Spider-Man: Novi svijet, koji se u BH kinima u originalnoj titlovanoj te u sinhronizovanoj verziji u 2D i 3D formatima počinje prikazivati od 13.decembra okupljena je cijela plejada vrhunskih glumaca, voditelja, muzičara ali i youtubera iz regiona koji će svojim glasovima i glumačkim izvedbama ovaj animirani hit, osim starijoj ekipi, približiti i nešto mlađoj publici.

Tarik Filipović, Goran Grgić, Adnan Prohić, Nina Violić, Ivan Šarić, Željko Bebek, Miroslav Ćiro Blažević, Marko Marković, Srđan Timarov, Đurđina Rajić Djixx, Dragan Vujić Vujke, Nika Ilčić, Filip Milenkov Ćofi (Najbolji ortaci), Dušan Srbljak (PC AXE)… samo su neka od imena koja su zaslužna za sinhronizovane verzije filma filma a zbog njihove fantastične izvedbe i oni malo stariji će sigurno poželjeti  pogledati upravo ovu animiranu verziju filma.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Ekipa glumaca iz regiona u svojim animiranim likovima garantuje vrhunsku akciju i odličan humor.

Svaki glumac je bitan jer u ovom Spider-Man svijetu Spider-Man više nije solo igrač i ovaj put više njih nosi masku. Spremite se na veliko iznenađenje.

Osim sinkronizirane verzije gledatelji će imat priliku na redovnom kino programu gledati i originalnu (titlanu) verziju filma. Iza američke sinkronizacije stoji također impozantan popis imena kao što su Nicolas Cage, Jake Johnson, Mahershala Ali, Hailee Steinfeld i drugi…

U novu Spider-Man priču nas uvodi tinejdžer iz Brooklyna – Miles Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta ali i da – nije sam. Milesu bi mogli pozavidi mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svijetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju svijeta. Ali stvari nisu onakve kakvim se čine a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku.

PROČITAJTE JOŠ:  Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Ova nova Spider-Man priča natjerat će vas da preispitate sve što ste do sada znali o Peteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spider-Mana.

Odgovore na sva pitanja fanovi svih generacija najpopularnijeg strip junaka na svijetu i u BH dobiće 13.decembra kada film dolazi u sva domaća kina u terminu Svjetske premijere u distribuciji Con film, zvaničnog zastupnika studija Sony.

„Spider-Man: Novi svijet“ kreće sa prikazivanjem u multiplexima Cinema City u Sarajevu, Cineplexx Palas u Banja Luci, Cinestarima u Mostaru, Tuzli i Bihaću, Ekran u Zenici, te Andrićgrad u Višegradu, te kinima u Prijedoru, Trebinju, Maglaju i Foči.

U multiplexu Cinema City u Sarajevu održat će se i ekskluzivna premijera filma u utorak 11.decembra u 2D titlovanoj verziji u večernjem terminu sa raznim aktivnostima za fanove a u srijedu 12.decembra sve generacije gledatelja očekuju pretpremijerne projekcije filma u 3D sinhronizovanoj verziji 12.decembra u Cinema City u Sarajevu kao i u Cinestarima BH u Mostaru, Tuzli i Bihaću.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Glumac Jasmin Geljo, iz legendarne predstave Audicija pretrpio je...

Dokumentarni film “Žena hrabrost”: Borba za goli život u braku

Od 18. aprila u program Federalne televizije vraća se...

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...