Umri muški – Uništena 132 automobila, šteta 11 miliona dolara (VIDEO)

0
Umri muški – Uništena 132 automobila, šteta 11 miliona dolara (VIDEO), Life.ba

 

U petom nastavku popularne franšize Umri muški – Dobar dan za umiranje tokom snimanja totalno su uništena 132 automobila. Među njima i jedan Lamborghini koji je “nestao” u samo jednoj sceni. Nijedan od njih više se nikad neće moći voziti. Da stvar bude “gora”, u procijenjenu štetu ne ubraja se uništena Mercedes G klasa koju je za potrebe filma “donirao” njemački proizvođač automobila.

Štetu ih je pretrpjelo još 518 i možda se, uz mnogo truda, uspiju dovesti u pristojno stanje. Ko zna, možda ih nekad budemo vidjeli i na našim ulicama.

Međutim, jasno je da će vrlo brzo svi troškovi biti nadoknađeni s obzirom na to da je film samo u prve dvije sedmice prikazivanja zaradio više do deset miliona dolara, a svjetska distribucija tek je počela.

U petom nastavku, koji nosi naziv “Umri muški: Dobar dan za umiranje” (A Good Day to Die Hard),  John McClane(Bruce Willis) odlazi u Rusiju gdje se susreće sa svojim sinom. Tamo saznaje da je njegov sin zapravo agent CIA-e, sa zadatkom da spriječi da nuklearno oružje dođe u ruke negativaca. Naravno, McClane se udružuje sa sinom, kako bi svijet oslobodili prijetnje nuklearnog oružja i gomile negativaca.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=uTbpylDxYyI]

Pogledajte zvanični trailer:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FRLwoMXaZHQ]


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.