HronikaLife news

U Sarajevu uhapšena ženska osoba sa četiri vrste opojnih sredstava, među njima i “lude gljive”

0
U Sarajevu uhapšena ženska osoba sa četiri vrste opojnih sredstava, među njima i “lude gljive”, Life.ba

Sinoć u 20:45 sati u ulici Envera Šehovića, općina Novo Sarajevo, policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo izvršili su pretres E. H. koja je rođena 1991. godine u Tešnju, nastanjena u Sarajevu.

Tom prilikom kod nje su pronađene i oduzete dvije PVC kesice opojne droge “lude gljive”, oko 23 grama spida i jedan paketić marihuane, piše Klix.ba.

PROČITAJTE JOŠ:  Srđan Vuletić: Sašu nije niko zadnjih deset godina pitao 'Kako si?' ili 'Šta ima?'

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a E. H. je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Ona je predata u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Na osnovu naredbe Općinskog suda u Sarajevu izvršen je pretres stana koji koristi E.H. u ulici Žrtava fašizma, općina Novi Grad Sarajevo.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Bivši nogometaš iz Premiershipa saznao da ga žena vara, pa pobacao sve njene stvari kroz prozor

Tom prilikom je pronađeno i oduzet jedan paketić marihuane, 10 tableta ekstazija i digitalna vaga. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad E. H.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)