Tužni prizori u Hercegovini: Tragično stradala porodica Krstić sahranjena

- Advertisement -

U Mostaru je danas objavljen ispraćaj i sahrana tročlane porodice Krstić koja je stradala u saobraćajnoj nesreći u subotu navečer nedaleko od Mostara.

U nesreći je poginula tročlana porodica Krstić iz Mostara, bračni par Boris (35) i Marijana (34) te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kćerka zadobila povrede opasne po život i na liječenju je u SKB-u Mostar.Preživjela djevojčica je prema izjavama ljekara u stabilnom stanju.

PROČITAJTE JOŠ:  Posljednji pozdrav Abdulahu Sidranu: Zbogom Avduka, tvoj duh je ostao s nama i lebdi kao čuvar nad Sarajevom

Ispraćaj tijela nastradalih je počeo ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, gdje su članovi porodice primali saučešće. Potom su tijela prevezena na rimokatoličko groblje u naselju Ortiješ, prenosi Klix.

Njihova tragična smrt zavila je u crno Hercegovinu, a porodicama tragično stradalih izraze saučešća upućuju brojni građani iz svih krajeva naše zemlje kao i visoki dužnosnici sa svih nivoa vlasti.

Bračni par je poginuo u stravičnoj nesreći u kojoj su učestvovala četiri automobila te su četiri osobe poginule i još četiri teško povrijeđene.

PROČITAJTE JOŠ:  U centru Sarajeva izložene cipele u znak sjećanja na ubijene građane tokom opsade

Prema nezvaničnim informacija tragično stradala mostarska porodica Krstić je žrtva utrkivanja i nesavjesne vožnje druga dva automobila na cesti, BMW-a i Mercedesa. Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac, inače hercegovački biznismen koji će danas biti sahranjen u Čitluku.

Ostale fotografije pogledajte na linku.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Požar u sarajevskom naselju: Na terenu dva vatrogasna vozila

U večernjim satima došlo je do požara u sarajevskom...

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić: Ko su uhapšeni u akciji FUP-a u Hadžićima?

Od izvora bliskih istrazi saznali smo imena uhapšenih u...

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...