[trailer] ‘Monster Hunter’ Mille Jovovich

- Advertisement -

Objavljen je novi trailer za film ‘Monster Hunter’ u kojem glavnu ulogu tumači Milla Jovovich koja je utjelovila lik kapetanice Natalie Artemis.

Radnja filma je smještena u svijet paralelan našem, gdje vladaju opasna i moćna čudovišta. Kada je tijekom neočekivane pješčane oluje kapetanica Artemis zajedno sa svojim vjernim vojnicima transportirana u novi svijet krenula je njihova borba za preživljavanje. U ratu protiv enormno velikih neprijatelja s neobičnim moćima Artemis će se udružiti s misterioznim Lovcem koji je pronašao način kako da uzvrati udarac. Dok Artemis i Lovac polako grade povjerenje, ona otkriva da je on dio tima koji vodi Admiral. Suočeni s opasnošću koja je toliko velika da bi mogla ugroziti njihov svijet, hrabri ratnici kombiniraju svoje jedinstvene sposobnosti da se udruže za konačni obračun.

PROČITAJTE JOŠ:  Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Osim Jovovich ostale uloge tumače Tony Jaa (xXx: Return of Xander Cage), T.I. Harris (Ant-Man and The Wasp), Diego Boneta (Luis Miguel, Rock of Ages), Meagan Good (Saw V, The Unborn), Josh Helman (X-Men: Days of Future Past) i Ron Perlman (Hellboy).

‘Monster Hunter’ je djelo zajedničke produkcije kuća Sony Pictures, Constantin Film i Impact Pictures. Redatelj filma je Paul W.S. Anderson (Resident Evil, Event Horizon), a producenti su Anderson, Jeremy Bolt, Robert Kulzer, Martin Moszkowicz i Dennis Berardi.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

-Htio sam ponovo uhvatiti onaj osjećaj kada sam prvi put igrao video igru. Ušao sam u igru ne znajući ništa o njoj. I kao potpuni stranac, bio sam uronjen u taj svijet koji sadrži nevjerojatne krajolike i nevjerojatna stvorenja koja bi mi ‘razbila dupe’” – izjavio je Anderson. “I pomislio sam: ‘To želim. To bi trebalo biti i filmsko iskustvo također.’”

Film bi se trebao početi prikazivati krajem siječnja 2012. godine.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Glumac Jasmin Geljo, iz legendarne predstave Audicija pretrpio je...

Dokumentarni film “Žena hrabrost”: Borba za goli život u braku

Od 18. aprila u program Federalne televizije vraća se...

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...