SOS Dječijim selima u BiH donirano 10.000 KM izdvojenih od prodaje Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima

- Advertisement -

Holdina i Energopetrol uspostavili saradnju sa SOS Dječijim selima u BiH i uručili donaciju u iznosu od 10.000 KM. Donacija će biti usmjerena na pokrivanje troškova namirnica za porodice iz SOS Dječijih sela u BiH.

U proteklom mjesecu svi kupci Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima bili su dio humane kampanje pod sloganom „Slavimo i djeci darujemo“ organizirane povodom šestog rođendana brenda Fresh Corner. Kupovinom proizvoda pomogli su u stvaranju lijepih uspomena na porodični ručak djece koja odrastaju u SOS Dječijim selima u BiH.

Ceremoniji uručenja donatorskog čeka prisustvovali su predsjednik Uprave Holdine i Energopetrola Slavko Sić,  izvršna direktorica za maloprodaju i članica Uprave kompanija Holdina i Energopetrol Marijana Rajić, i članica nacionalnog menadžment tima i direktorica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije SOS Dječijih sela u BiH Dženita Subašić.

„Početak partnerstva sa SOS Dječjim selima u BiH od velike nam je važnosti jer na ovaj način pružamo podršku djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi i trudimo se, što je više moguće, uljepšati im svakodnevnicu. Drago nam je što su i naši vjerni kupci prepoznali ovu humanu akciju gdje smo zajednički, putem kampanje povodom Fresh Corner rođendana osigurali namirnice te ono što je još važnije, osvrnuli se na vrijedno djelovanje SOS Dječijih sela u BiH i njihovu misiju sa najmlađima“, izjavila je Marijana Rajić, izvršna direktorica za maloprodaju Holdine i Energopetrola.

PROČITAJTE JOŠ:  Novi napad u Sydneyu: Svećenik izboden nožem tokom službe u crkvi

„Sretni smo što smo sa kompanijom INA i Energopetrol sklopili novo prijateljstvo puno istinske želje za stvaranjem lijepih uspomena za djecu bez roditeljskog staranja. SOS roditelji nastoje svakom djetetu pružiti posebnu pažnju, razumjeti njihove potrebe, a za sve porodice posebnu radost predstavljaju zajednički obroci u porodičnom okruženju. Hvala od srca našim novim prijateljima iz kompanije INA i Energopetrol što su odlučili da se pridruže našoj misiji kako bismo osigurali još mnogo zajedničkih obroka i lijepih trenutaka za djecu. Veliku zahvalnost dugujemo i svim kupcima Fresh Corner proizvoda koji su direktno podržali inicijativu i bili dio kampanje. Iskrene čestitke upućujemo svim uposlenicima i članovima Uprave povodom šest godina uspješnog poslovanja Fresh Cornera“ izjavila je članica nacionalnog menadžment tima i direktorica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije SOS Dječijih sela u BiH Dženita Subašić.

PROČITAJTE JOŠ:  Nesreća na M-17: Saobraćaj se odvija naizmjenično jednom trakom

Organizacija SOS Dječija sela BiH pruža brigu o 218 djece i mladih, a kroz Program jačanja porodica podržava 255 socijalno ugroženih porodica. Više informacija o načinima kako podržati rad organizacije SOS Dječija sela u BiH možete saznati na web stranici www.sos-ds.ba.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo apel za liječenje Fojničanke Hašeme Huzbašić koja ima tumor

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za liječenje Hašeme Huzbašić...

1. i 2. maj će biti neradni dani u Federaciji BiH

Srijeda i četvrtak, 1. i 2. maj 2024., bit...