Shakira žrtvovala pjevačku karijeru radi Piquea: Oglasila se nakon navoda, pa poručila jasnu poruku bivšem mužu

- Advertisement -

Ne prestaju da se pojavljuju nove informacije oko razvoda Gerarda Piquea i Shakire, o kom se priča već mjesecima.

Raskid fudbalera Gerarda Piquea i svjetski poznate pjevačice Shakire jedna je od vijesti koja je potresla kako svijet fudbala, tako i šou biznisa. Poznati par se rastao, ali “sapunica” oko njihovog kraja ljubavi se ne stišava.

Svjetski mediji iz dana u dan otkrivaju nove informacije, pisalo se o Piqueovoj novoj djevojci, a dosta toga će se u narednom periodu odlučivati pred sudom. To se naročito odnosi na starateljstvo nad djecom. No, sada je i Shakira progovorila o cijeloj situaciji.

Pique je nedavno razbijesnio Shakiru time što je “Gremi” nagrade koje je pjevačica osvajala ostavio u svojoj firmi koja je u njegovom vlasništvu bila i prije nego što je stupio u brak sa Kolumbijkom. Kako se ta firma ne smatra nečim što su zajedno stekli u braku, tako će i Shakira imati dosta problema da povrati nagrade koje je svojim radom zaslužila, prenosi Mondo.

PROČITAJTE JOŠ:  Ubistvo u Bosanskoj Krupi: Muškarca (67) nasmrt izbo komšija

Ipak, ni ona nije željela da ostane dužna fudbaleru Barselone. Shakira je u jednoj nedavnoj izjavi žestoko osula paljbu po Piqueu, pokazavši da smatra da je ona sebe davala više u njihovom zajedničkom životu.

“Ja sam najviše žrtvovala u toj vezi. Došla sam u Španiju, preselila se, prihvatila nov način života, sve kako njegova karijera ne bi trpjela. Mogli smo da živimo u SAD, gdje bi mi bilo lakše da radim kada je u pitanju moja pjevačka karijera. Dosta toga bi bilo blizu, ali to ne bi odgovaralo njegovoj fudbalskoj karijeri”, rekla je Shakira za magazin “Elle”.

PROČITAJTE JOŠ:  Nesreća na M-17: Saobraćaj se odvija naizmjenično jednom trakom

Imajući u vidu kako su stvari tekle u proteklom periodu, nema sumnje da će i Pique uskoro imati spreman odgovor za Shakiru. Možda je i ova izjava način Kolumbijke da razbijesni Španca, koji je već imao burnijih reakcija u vezi odnosa sa Shakirom. Nedavno su osvanule i fotografije sa jedne jahte na kojoj se ovaj nekada skladni par žestoko svađao pred očima svoje djece, što je dodatno zgrozilo njihove fanove.

Španski mediji su pisali da je Pique navodno varao Shakiru i ranije i to sa poznatom manekenkom Bar Refaeli, koja je jedno vrijeme bila u vezi i sa Leonardom di Kaprijom.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Saobraćajna nesreća u Banjoj Luci: Povrijeđena žena

Večeras se u Banjoj Luci dogodila saobraćajna nesreća u...

Nesreća u Banjoj Luci: Radnik pao sa zgrade, teško je povrijeđen

Radnik V. S. iz Banja Luke teško je povrijeđen...

Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH

U organizaciji Ureda za hadž i umru Islamske zajednice...

Zbog kvara ne rade trolejbusi na relaciji Dobrinja – Hrasno

Zbog oštećenja trolejbuske kontakt mreže na Mojmilu, trolejbusi u...

Od Ibrahima Hadžibajrića oduzeti stan i garaža u Sarajevu

Po naredbi Kantonalnog suda u Sarajevu, danas su zaplijenjeni...