HP uz Sex and City 2

- Advertisement -

HP je predstavio marketinšku saradnju sa Warner Brosom na globalnom nivou. Film koji u prvi plan stavlja „tech – couture“ i slavi HP-ovu proljetnu kolekciju proizvoda kroz suradnju sa New Line Cinema filmom Seks i grad 2, koji premijeru ima u utorak, 27.maja.

Saradnjom sa ovom serijom/filmom, HP je proširio svoj odnos i privrženost modnim trendseterima, inspirišući ljude širom svijeta svojim stilizovanim kompjuterima.

HP je bio prvi kada je u pitanju spajanje mode i tehnologije još otkad je predstavio svoj HP Mini Vivienne Tam notebook na pisti 2008. na Fashion Weeku u New Yorku u Bryant Parku. Upravo je ovaj čin, prvi u svijetu kada je u pitanju digitalna tehnologija koju pokreće moda, doveo do saradnje sa Seks i grad 2 filmom.

Ostvarenje snova

„HP ubrzano postaje prepoznat kao brend koji se poistovjećuje sa inovativnošću stila i dizajna“, rekao je Tracey Trachta, execution director, Global Marketing, Personal System Group, HP. „Kao fenomen koji postavlja trendove, Seks i grad 2 je prirodan nastavak saradnje koja slavi modu i naše stilizovane proljetne kolekcije za 2010. sa ljudima širom svijeta.“

Glavna glumica u filmu i jedna od producentica, Sarah Jessica Parker će biti prikazana kao neko ko „ostvaruje snove“ u novoj reklami „PC is personal again“  koja je dio HP-ove kampanje da se pokaže kako je tehnologija postala zaista nešto lično i važno.

U reklami se pojavljuje sama Sarah Jessica Parker kao sofisticirana, energična žena koja koristi HP kompjuter kako bi nosila sa svim ulogama koje igra u životu, od majke, preko dizajnerice pa sve do filmske producentice, uz beskrajnu dozu stila.

Globalna kampanja

Idući u susret dugo očekivanog filmskog debija, HP će biti domaćin seriji globalnih evenata kako bi se pokazala nova proljetna kolecija i proslavila „tech – couture“ sa Seks i grad entuzijastima.

Ovo uključuje kombinaciju reklame „Computer is Personal Again“, lokalne pretpremijere  filma Seks i grad 2, In – store evente i bilboarde, ekskluzivne VIP zabave, interaktivna web iskustva, „Trunk Tour“ kako bi se posjetili modni sajmovi, show programi i događaji širom Amerike.

“Seks i grad 2” će također slaviti  HP-ovu proljetnu kolekciju proizvoda koja ujedinjuje premijum tehnologiju sa stilom za žene, a modno osviješteni muškarci će također biti dio filma.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...