‘Prijatelji’ se ipak okupljaju u avgustu

- Advertisement -

Na radost svih ljubitelja kultne serije ‘Prijatelji’ diljem svijeta, HBO Max je izgleda pronašao rješenje da snimi posebnu epizodu koju je najavio još prije pandemije korona virusa. Naravno, korona je učinila svoje, planovi su poremećeni, ali nadu da će HBO ipak uspjeti realizirati snimanje jučer je potvrdio David Schwimmer, koji je utjelovio Rossa Gellera. On je otkrio da bi se specijalna epizoda mogla početi snimati sljedećeg mjeseca u karanteni.

-To bi se moglo dogoditi vjerojatno sredinom avgusta. Ali iskreno, morat ćemo pričekati i vidjeti još sedmicu-dvije da vidimo je li dovoljno sigurno to učiniti. Ako nije, pričekat ćemo dok bude, rekao je David.

Dodao je kako bi on i njegova svjetski poznata ekipa iz kultne humoristične serije jako voljeli napraviti posebnu epizodu koja bi se trebala snimati u originalnom studiju Burbank u Kaliforniji. Navodno će svaki član popularne glumačke ekipe za specijalno izdanje “Prijatelja” dobiti oko 2,5 miliona dolara honorara.

Inače, Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry i Matt LeBlanc trebali su još u martu snimiti epizodu, ali je pandemija koronavirusa to odgodila kao i sva snimanja u filmskoj industriji. Serija “Prijatelji” imala je deset sezona i emitirala se od 1994. do 2004., a i danas uživa veliku popularnost i brojni obožavatelji gledaju njihove reprize.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...

(FOTO) Sergej Trifunović pokazao svoju novu djevojku

Već godinama šira javnost nestrpljiva je da sazna ko...

Večeras se u Sarajevu otvara 14. izdanje Omladinskog Filmskog Festivala

Omladinski Film Festival Sarajevo - OFF svečano se otvara...