Prevent Leather po najvišim svjetskim standardima

- Advertisement -

Prevent Leather svoje poslovanje bazira na poštivanju važećih zakona i propisa u Bosni i Hercegovini, ali i ispunjavajući rigorozne zahtjeve automobilske industrije.  Protekle sedmice u proizvodnim pogonima Prevent Leathera uspješno je završen redovni godišnja revizija primjene sistema upravljanja kvalitetom ISO TS 16 949.

Prije četiri godine Prevent Leather je ispunio sve zahtjeve za primjenu sistema upravljanja kvalitetom ISO TS 16 949 koji se inače primjenjuje u automobilskoj industriji i koji je obavezujući za poslovanje u ovom segmentu.

Jednom godišnje odgovarajuća certifikacijska kuća, TUV Sud, provjerava da li preduzeće zadovoljava zahtjeve standarda, te na osnovu zatečenog stanja pravi izvještaj, izdaje ili povlači svoj certifikat.

Certifikacijska kuća TUV Sud još jednom je potvrdila da su ispoštovani zahtjevi koje nameće ovaj standard.  Predanim radom uz stalna usavršavanja i četverogodišnjim iskustvom u primjeni standarda ISO TS 16 949,  Prevent Leather podcrtava svoju opredjeljenost ka ispunjavanju najviših standarda u industriji.

Osim toga,  tim revizora iz certifikacijske kuće TUV Sud je uputio čestitke timu Prevent Leathera na izuzetno dobrom sistemu rada i organizaciji.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...