Prevent Leather po najvišim svjetskim standardima

0
Prevent Leather po najvišim svjetskim standardima, Life.ba

Prevent Leather po najvišim svjetskim standardima, Life.baPrevent Leather svoje poslovanje bazira na poštivanju važećih zakona i propisa u Bosni i Hercegovini, ali i ispunjavajući rigorozne zahtjeve automobilske industrije.  Protekle sedmice u proizvodnim pogonima Prevent Leathera uspješno je završen redovni godišnja revizija primjene sistema upravljanja kvalitetom ISO TS 16 949.

Prije četiri godine Prevent Leather je ispunio sve zahtjeve za primjenu sistema upravljanja kvalitetom ISO TS 16 949 koji se inače primjenjuje u automobilskoj industriji i koji je obavezujući za poslovanje u ovom segmentu.

Jednom godišnje odgovarajuća certifikacijska kuća, TUV Sud, provjerava da li preduzeće zadovoljava zahtjeve standarda, te na osnovu zatečenog stanja pravi izvještaj, izdaje ili povlači svoj certifikat.

Certifikacijska kuća TUV Sud još jednom je potvrdila da su ispoštovani zahtjevi koje nameće ovaj standard.  Predanim radom uz stalna usavršavanja i četverogodišnjim iskustvom u primjeni standarda ISO TS 16 949,  Prevent Leather podcrtava svoju opredjeljenost ka ispunjavanju najviših standarda u industriji.

Osim toga,  tim revizora iz certifikacijske kuće TUV Sud je uputio čestitke timu Prevent Leathera na izuzetno dobrom sistemu rada i organizaciji.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.