Peugeot: Zoran Kubura osvojio putovanje u Dubrovnik

- Advertisement -

Pobjednik Peugeot-ove akcije „Putovanje iz snova sa Peugeot-om“, u sklopu koje su vlasnici Peugeot-a imali priliku da kroz opis jednog putovanja na koje su putovali u Peugeot vozilu osvoje putovanje u Dubrovnik, je Zoran Kubura sa tekstom “Little lion”.

“Drago nam je da se mnogo Peugeot vozača odazvalo našoj akciji i da su sa nama podijelili svoja najljepša iskustva. Iako je zaista pristiglo mnogo kreativnih i zanimljivih priča izabrali smo priču o ljubavnoj avanturi po zemljama bivše Jugoslavije dvoje mladih ljudi i nadamo se da će u putovanju za dvije osobe u Dubrovnik sa Peugeot-om 3008 takođe uživati. Ovom akcijom željeli smo se zahvaliti našim kupcima za ukazano povjerenje i ujedno nagraditi naše najkreativnije kupce”, istakao je Deniz Bejtula direktor prodaje kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda.

PROČITAJTE JOŠ:  Pileća prsa i zdrava ishrana

Pobjednici će sa modelom 3008 putovati na produžen vikend za dvije osobe u Dubrovnik. Peugeot 3008 je kompaktan, prostran i inovativan crossover koji objedinjuje oblike SUV-a, MPV-a i hatchback-a. Iz navedenih koncepata model 3008 je preuzeo najbolje odlike i orginalno je rješenje za sve kupce koji su u potrazi za svestranim, modernim i praktičnim vozilom koje će svim putnicima pružiti užitak u putovanju i sigurnu vožnju. Jedinstveno zadovoljstvo pri vožnji omogućavaju moderna tehnološka rješenja poput „Head Up display-a“ koji vozaču prikazuje važne informacije ne zahtijevajući da skrene pogled sa saobraćajnih dešavanja. “Distance Alert” pomaže pri držanju rastojanja dok je dodatna specifičnost ovog modela njegov modularni prtljažnik u tri nivoa koji je prilagodljiv svakoj prilici i pruža prostor za velike količine prtljaga.

PROČITAJTE JOŠ:  Recept: Kinder kolač

Pobjedničku priču “Little lion”, kao i nekoliko drugih zanimljivih priča, svi zainteresovani mogu pogledati na web stranici www.peugeot.ba.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...

Koje su to zdravstvene koristi aronije?

Aronija nudi mnoštvo zdravstvenih koristi i smatra se jednim...