Otvorena Konzum maxi prodavnica u Brodu, 15 novih radnih mjesta

0

Otvorena Konzum maxi prodavnica u Brodu, 15 novih radnih mjesta, Life.baU Brodu je otvorena Konzum maxi prodavnica na adresi Svetog Save br. 2. To je 122. Konzumov maloprodajni objekat u Bosni i Hercegovini. U prodavnici je zaposleno 15  radnika, koji će kupcima pružiti vrhunsku uslugu i ugodnost kupovine.

Nova Konzum maxi prodavnica  smještena je na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada i prva je Konzum prodavnica otvorena u Brodu. Na više od 500m² prodajne površine, kupcima će ponuditi bogat asortiman sa više od 10.000 artikala, s posebnim naglaskom na veliki izbor svježeg voća i povrća, mesa vrhunske kvalitete, mliječnih, pekarskih i delikatesnih proizvoda, gotovih jela i drugih životnih namirnica, te proizvoda za čišćenje, higijenu i uređenje doma.

PROČITAJTE JOŠ:  (FOTO) Haos na granici: Muškarac u gaćama sakrio 94.200 eura, policija sve oduzela

Povodom otvorenja, Konzum maxi je za sve kupce pripremio prigodne poklone, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Tokom dana organizovana su i velika čašćenja kupaca uz specijalitete sa roštilja i tortu te brojne zabave za najmlađe.

Za svoje kupce novootvoreni Konzum maxi je organizovao nagradnu igru sa vrijednim fondom nagrada koji obuhvata pet poklon kupovina u Konzumu u vrijednosti od po 1.000 KM, male kućanske aparate i brojne poklon pakete.

PROČITAJTE JOŠ:  (FOTO) Haos na granici: Muškarac u gaćama sakrio 94.200 eura, policija sve oduzela

Konzum je samo u ovoj godini otvorio 10 prodavnica različitih formata, među kojima je super Konzum u Bijeljini te dvije prodavnice maxi formata u Sarajevu i Ilijašu. Do kraja godine, kompanija planira nastaviti trend širenja maloprodajne mreže otvaranjem novih prodavnica na području cijele Bosne i Hercegovine.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)