Osvanule prelijepe fotografije iz Zenice: Besplatan parking za sve Crnogorce

- Advertisement -

Prelijepe fotografije Zenice osvanule su jutros. Zeničani su obezbijedili besplatan parking za sve Crnogorce koji dolaze na utakmicu Lige nacija BiH-Crna Gora.

Dvije zemlje nastavljaju da grade fenomenalne prijateljske odnose. Poslije prelijepog dočeka bh. reprezentacije u Podgorici, Zenica uzvraća gostoprimstvo i obezbjeđuje besplatan parking za sve Crnogorce koji danas dolaze na Bilino Polje, prenosi N1.

Naime, firma Strong Auto oduševila je malim gestom da osigura parking bez ikakve naknade za goste koji stižu iz Crne Gore.

PROČITAJTE JOŠ:  Tragedija: Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili djevojčicu pa se utopili

Parking se nalazi u ulici Kamberovića čikma 6, samo jedan kilometar od stadiona Bilino Polje, odnosno 3 minuta vožnje autom ili 13 minuta pješačenja.

I vlasnik restorana “Kod Fehre” na Lašvi u Busovači Fahrudin Mešković pozvao je navijače Crne Gore da dođu besplatno na pečenje.

Posjećamo navijačka grupa Ultra Crna Gora “provocirala” je bh. navijače u Podgorici skandirajući na meču Crna Gora-BiH: “Burek sa sirom”, a naši navijači kasnije su na društvenim mrežama uzvratili “Da Bog da Vas zvali sa biroa”.

PROČITAJTE JOŠ:  Nesreća na Dunavu: Kruzer pun putnika udario u betonski zid

Nakon toga jednom državljana BiH zapaljen je kombi u Podgorici, a navijači reprezentacije Crne Gore prikupili su novac za novi motorno vozilo oštećenog i poručili da su to učinili vandali, a ne istinski Crnogorci.

Meč BiH Crna Gora počinje večeras od 20:45 u Zenici i zasigurno da se navijači BiH žele odužiti susjedima za sjajno gostoprimstvo 11. juna ove godine, kada je na stadionu Pod Goricom bilo miroljubivih 1:1.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Godišnjica masakra u Ahmićima: Zločinci poručuju da bi sve ponovo uradili

Hiljade građana i brojne delegacije iz Bosne i Hercegovine,...

Sergej Barbarez će zamijeniti Savu Miloševića?

Nogometni savez Bosne i Hercegovine je odlučio ne produžiti...

Potraga u Zenici: Dječaka udario kombijem pa pobjegao

Zenička policija traga za vozačem kombija koji je danas...

Tuga: Danas će biti klanjana dženaza Amili Šehović, a njenom sinu Salihu sutra

Dženaza Amili Šehović (34), čije je tijelo zajedno s...