Optuženi Kevin Spacey: Spreman sam braniti se, dokazat ću svoju nevinost

- Advertisement -

Britanska policija priopćila je u ponedjeljak da je optužila glumca Kevina Spaceyja na temelju navoda o seksualnom zlostavljanju zbog čega bi se glumac trebao u četvrtak pojaviti na sudu.

Tužitelji su prošlog mjeseca odobrili podizanje optužnice protiv 62-godišnjeg Spaceyja i to po četiri točke optužbe za seksualni napad na trojicu muškaraca te još jednu točku za navođenje osobe na sudjelovanje u penetrativnom seksualnom činu bez pristanka, objavila je Hina.

Policija je priopćila da su se navodni napadi dogodili između ožujka 2005. i travnja 2013. i to četiri u Londonu i jedan u Gloucestershireu. Uključivali su jednog muškarca koji je sada u četrdesetim godinama i dvojicu muškaraca koji su sada u tridesetima.

Britanska policija priopćila je u ponedjeljak da je optužila glumca Kevina Spaceyja na temelju navoda o seksualnom zlostavljanju zbog čega bi se glumac trebao u četvrtak pojaviti na sudu.

PROČITAJTE JOŠ:  Od Ibrahima Hadžibajrića oduzeti stan i garaža u Sarajevu

Tužitelji su prošlog mjeseca odobrili podizanje optužnice protiv 62-godišnjeg Spaceyja i to po četiri točke optužbe za seksualni napad na trojicu muškaraca te još jednu točku za navođenje osobe na sudjelovanje u penetrativnom seksualnom činu bez pristanka.

Spacey bi se na sudu trebao pojaviti u četvrtak, priopćila je londonska Metropolitanska policija. Policija je potvrdila da je Spacey optužen po pet točaka koje je odobrilo državno tužiteljstvo nakon uhićenja.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo apel za liječenje Fojničanke Hašeme Huzbašić koja ima tumor

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za liječenje Hašeme Huzbašić...

1. i 2. maj će biti neradni dani u Federaciji BiH

Srijeda i četvrtak, 1. i 2. maj 2024., bit...