Novi Aquasource Everplump

- Advertisement -

Hidratacija sada krši vlastita pravila i donosi sve u jednom: optimalnu razinu vlažnosti, prirodnu punoću i glatkoću kože, a sve to možete postići već s minimalnom količinom proizvoda Everplump

U 30-im godinama život postavlja sve više izazova i naša očekivanja rastu. Izgradnja karijere, otvaranje vlastite tvrtke ili briga za obitelj (i posljedična neispavanost), odvajanje vremena za prijatelje, briga o zdravlju….puno je toga potrebno uklopiti u jedan dan.

Uvijek dostupna, uvijek u pokretu, ona živi u trenutku. Njezin je ritam života intenzivan. A to se odražava na koži.

Pojava prvih bora na licu obično je posljedica dehidracije. A isti hidratantni proizvod više nemajednako djelotvoran učinak pa žene započinju potragu za proizvodom koji će za njih učiniti više. U 30-ima, 1 od 3 žene iskazuje zabrinutost oko sitnih linija i gubitka prirodne punoće kože, ali ne koristianti-aging proizvode, već samo one za hidrataciju.

Biothermovi su laboratoriji 2016. godine razvili najinovativniji hidratantni proizvod nakon originalnog Aquasource Gela iz 1998.:Aquasource Everplump, koji objedinjuje osvježavajuću teksturu za nevjerojatno osjetilno iskustvo saktivnim sastojcima koji koži daju punoću, glatkoću i vlagu. Zahvaljujući sasvim novoj razini hidratacije, koža dobiva toliku količinu vlage da se linije vidno popune u roku od samo tjedan dana.

Biothermova stručnost u području hidratacije 2016. godine doživljava kulminaciju s inovativnim gelom visoke gustoće koji donosi jedinstveno osjetilno iskustvo. Koži pruža osvježavajući osjećaj, djeluje dubinski poput seruma i zaglađuje poput podloge za make-up, ostavljajući svilenkasti sloj na popunjenoj površini kože. Precizno izbalansirani sastojci ove gelaste formule vode u uljubrzu prodiru u kožu i odmah daju rezultate –vraćaju prirodnu popunjenost.

AQS - Everplump Jar 50ml (BD)

Ovaj se luksuzni gel nakon nanošenja rastapa u milijune mikro–kapljica, koje koži osiguravaju aktivne hidratantne sastojke i odmah je čine vidljivo punijom. Raskošna eksplozija svježine blista u mnoštvu hidratantnih kapljica koje koža s užitkom upija.

PROČITAJTE JOŠ:  Elvedina Muzaferija je ponos, iduća sezona će biti još bolja

U Francuskoj Polineziji hladnije morske struje iz Atlantika susreću se s toplijim vodama Tihog oceana, stvarajući pogodno okružje za razvoj jedinstvenog ekosustava koji lokalno stanovništvo naziva ‘kopara’ – mikrobni sloj u kojemu obitava morski organizam Alteromonasmacleodii, izvor plavog hijaluronaTM.

Ovaj je aktivni sastojak novog proizvoda Aquasource Everplump pravo čudo prirode: obnavlja zalihe hijaluronske kiseline koja zadržava vlagu u koži i popunjava je iznutra.

Plavi hijaluronTM poboljšava sposobnost zadržavanja vode i pozitivno utječe na sintezu prirodne hijaluronske kiseline u koži, hidratantnog agensa koji ima svojstvo zadržavanja i do 1000 puta veće količine vode od vlastite mase. Plavi hijaluronTMne koristi vanjske izvore hijaluronske kiseline, već povećava njezine prirodne zalihe u koži za 22%, osiguravajući vlažnost i dugotrajan učinak popunjenosti.

Glicerin, učinkoviti sastojak za zadržavanje vlage bez osjećaja ljepljivosti na koži, u formuli Aquasource Everplump dolazi u dvaput većoj koncentraciji nego u Aquasourcemoisturizerima (15%), osiguravajući 72-satnu hidrataciju nakon samo jednog nanošenja.

GAMME AQUASOURCE EVERPLUMP HORIZONTAL HD

REZULTATI

Novi Aquasource Everplump: iznimni rezultati na području hidratacije i u borbi protiv sitnih bora

Klinički rezultati istraživanja provedenih u Biothermovim laboratorijima po prvi put ukazuju na dobrobiti nanošenja moisturizera na prve bore. Formula osnažena plavim hijaluronomTM, glicerinom i ostalim aktivnim hidratantnim sastojcima brzo i jednakomjerno prodire u kožu, doslovno popunjavajući bore već tijekom prvih sedam dana nanošenja. Ten je hidratiziran te izgleda glatkije i punije.

3 dana hidratacije nakon samo jednog nanošenja

Izrazito učinkovita hidratacija: 1 nanošenje osigurava 72 sata hidratacije.

Iznimno učinkovit u vraćanju tonusa kože već nakon prvog nanošenja

+52,3% bolji tonus kože

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

+27,2% poboljšana gipkost kože

Nakon 4-tjedne primjene, koža je ponovno popunjena i elastična

29% manje sitnih linija – koža je obnovljena te izgleda popunjeno i elastično.

Rezultat: glatkija i popunjenija koža

Trenutačan osjećaj glatkosti: +12,9%.

Nakon 1 tjedna nanošenja, koža je još glatkija: 30,1%

Nakon 1 tjedna nanošenja, koža je popunjenija (15,4%), a nakon 4 tjedna još i više (31,5%)

Nakon 1 tjedna nanošenja, koža zrači zdravijim sjajem: 16,7%

Nakon 1 tjedna nanošenja, sitne su linije manje vidljive: 22,4%

Osnažuje funkciju zaštitne barijere kože

Kod 100% žena je zapaženo poboljšanje u pogledu transepidermalnog gubitka vode. U prosjeku, gubitak vode je smanjen za 36,9%, što ukazuje na zaštitno i obnavljajuće djelovanje formule AquasourceEverplump na barijeru kože.

Moisturizer je uspješno prošao sva relevantna ispitivanja:

  • testiran pod dermatološkim nadzorom
  • testiran pod oftalmološkim nadzorom
  • prikladan za osjetljivu kožu
  • nije komedogen

LINIJA PROIZVODA

Aquasource: povijest napretka na području hidratacije

Znajući da je intenzivna hidratacija osnovni preduvjet za zdrav izgled kože, Biotherm je 1998. predstavio formulu gelasto-kremaste teksture s visokim udjelom planktona Life PlanktonTM, koja je osvojila mnoge nagrade.

Želeći udovoljiti potrebama sve zahtjevnijeg ritma života suvremenih žena, stručnjaci iz Biothermovih laboratorija predano rade na razvoju novih tehnologija njege kože i usavršavaju originalnu formulu Aquasource, pritom zadržavajući prepoznatljive odlike koje je čine predvodnikom na području hidratacije.

Odaberite svoj izvor osvježavajuće hidratacije u skladu s potrebama kože: gel, kremu ili serum.

SUPER

NOĆNA OBNOVA KOŽE

SUPER

NJEGA PODRUČJA OKO OČIJU

SUPER

OSVJEŽAVAJUĆE

SUPER

UMIRUJUĆE I NJEGUJUĆE

SUPER

ZAGLAĐUJUĆE, VRAĆA POPUNJENOST

ZA NOĆNU NJEGU
ZA PODRUČJE OKO OČIJU
ZA DNEVNU NJEGU

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...