Nova serija revolucionarnih Samsung preklopnih telefona predstavljena u BiH

- Advertisement -

Nakon globalne premijere na tradicionalnom Unpacked događaju u Londonu, nova serija revolucionarnih Samsung preklopnih telefona svečano je predstavljena u Sarajevu. Posjetioci su u ugodnoj atmosferi i uz muziku imali priliku saznati šta donosi četvrta generacija inovativnih uređaja Galaxy Z Fold4 i Z Flip4, kao i isprobati pametne satove najnovije serije Galaxy Watch5 i bežične slušalice Galaxy Buds2 Pro.

“Za nas u Samsungu ljeto je veoma uzbudljivo doba godine jer tada tradicionalno predstavljamo nove Galaxy Z uređaje. Svijet se užurbano mijenja, a Samsung nastavlja rušiti konvencije i nuditi nove mogućnosti koje unapređuju naše živote”, istakao je u svom obraćanju Krešimir Dražetić, voditelj prodaje kompanije Samsung za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Predstavljajući novu seriju uređaja koji Samsung čine liderom u oblasti preklopnih telefona, posebno je istakao kvalitet materijala od kojih su izrađeni, odnosno njihovo ultra tanko staklo, te činjenicu da su osmišljeni tako da pružaju neograničenu produktivnost i mogućnost prilagođavanja.

Otvorite svoj svijet uz Galaxy Z Fold4 i Z Flip4

Zahvaljujući unaprijeđenoj tehnologiji i impresivnijem ekranu, Galaxy Z Fold4 je pametni telefon nevjerovatnih mogućnosti. Idealan je za svakodnevne poslovne aktivnosti i uspješan multitasking jer ima snažan procesor, sjajne kamere i cijeli niz drugih naprednih opcija s kojima prelazite sve prepreke koje se pred vama mogu pojaviti.

PROČITAJTE JOŠ:  U Sarajevu održan kurs za 60 ortopeda iz 20 zemalja, predavanje imao i predsjednik EFAS-a Kris Buedts

Sa tanjom šarkom, ispravljenim ivicama, kontrastnim mutnim staklom na zadnjoj strani i sjajnim metalnim okvirima, Galaxy Z Flip4 predstavlja najprefinjeniji Samsung dizajn do sada, a također se može pohvaliti unaprijeđenom kamerom, većom baterijom, kao i već poznatim kompaktnim dizajnom zahvaljujući kojem stane u svaki džep.

Nova serija pametnih satova Galaxy Watch5, a posebno inačica Galaxy Watch5 Pro osmišljena je da unaprijedi wellness iskustva korisnika dok mjeri mnoštvo parametara i daje poticaj za zdravije životne navike. Najizdržljivije i najkompletnije Samsung pametne satove prate i vrhunske bežične slušalice Galaxy Buds2 Pro kompaktnog dizajna za najimpresivnije bežično audio iskustvo do sada.

Naručite prije svih!

Uređaji nove Galaxy Z serije dostupni su po preporučenoj cijeni – Z Flip4 od 2.199 KM i Z Fold4 od 3.599 KM. Maloprodajna cijena satova Galaxy Watch5 je od 549 KM, dok su Buds2 Pro dostupne po maloprodajnoj cijeni od 496 KM.

PROČITAJTE JOŠ:  Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH

U promotivnom periodu od 10. do 25. avgusta vrijede posebne pogodnosti. Iskoristite popust od 400 KM za kupovinu Samsung Galaxy Z Fold4, uz dodatnu opciju otkupa starog mobilnog uređaja. Za kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4 možete ostvariti popust od 300 KM, uz dodatnu opciju otkupa starog mobilnog uređaja i ostvariti pravo na zaštitu ekrana (zaštitu unutrašnjeg ekrana uređaja koje pokriva jednu štetu nastalu unutar godinu dana od kupovine uređaja uz učešće u šteti). Detalje potražite na LINKU.

Za kupovinu satova Galaxy Watch5 ili Watch5 Pro u toku promotivnog perioda, na poklon dobijate Galaxy Buds Live u vrijednosti poklona od 369 KM, dok posebna ponuda za kupovinu slušalica Buds2 Pro obuhvata bežični punjač u vrijednosti 79 KM na poklon.

Za više informacija o uređajima posjetite Galaxy Z Flip4Galaxy Z Fold4.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo apel za liječenje Fojničanke Hašeme Huzbašić koja ima tumor

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za liječenje Hašeme Huzbašić...

1. i 2. maj će biti neradni dani u Federaciji BiH

Srijeda i četvrtak, 1. i 2. maj 2024., bit...