Niko Bulić: Hrvatska je najbolji izbor za ljetovanje

0
Niko Bulić: Hrvatska je najbolji izbor za ljetovanje, Life.ba

Niko Bulić: Hrvatska je najbolji izbor za ljetovanje, Life.baHrvatska je najbolji izbor za ljetni odmor za sve goste iz BiH. Nadam se da će se naša saradnja nastaviti te da ćemo još više Bosanaca i Hercegovaca ugostiti na hrvatskom Jadranu koji je i vaše najdraže more, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić na sarajevskoj promociji hrvatske turističke ponude u organizaciji Hrvatske turističke zajednice i Ambasade Republike Hrvatske u BiH.

Također, Hrvatska, tačnije Vodice, pružit će nezaboravan boravak i predstavnicima dvaju bh. medija, BH Dana i ONASA-e, koji su u nagradnoj igri Hrvatske turističke zajednice imali najviše sreće osvojivši vikend aranžmane za sebe i svoje drage osobe u Vodicama.

PROČITAJTE JOŠ:  Hrvat godinama držao roba: Žrtva svakodnevno prolazila kroz pakao

U sarajevskom hotelu Holiday Inn kasnije je upriličena i svečana večera kojoj su prisustvovali partneri koji već rade na promociji Hrvatske kao poželjnog turističkog odredišta, predstavnici medija i većih kompanija, direktori touroperatora i agencija, te predstavnici društvenog, političkog i kulturnog života Sarajeva.

Uz oficijelni dio večeri prikazan je i promotivni film hrvatskog turizma. U zabavnom dijelu programa, gosti su imali priliku uživati u vrhunskim hrvatskim vinima, odabranim specijalitetima hrvatske kuhinje, te u izuzetnim izvedbama poznatih muzičara i pjevača među kojima su pozorišni tenor Đani Stipaničev, operna pjevačica Sanja Bagarić, pijanist Darko Domitrović, te Klapa Maestral.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.