Na MIB-u u Tuzli počelo sa radom najmodernije porodilište u BiH

- Advertisement -

U sklopu usluga Zdravstvene ustanove Medical Institute Bayer iz Tuzle zvanično je počelo sa radom porodilište sa neonatologijom. Riječ je o najsavremenijem porodilištu u Bosni i Hercegovini, sa modernom opremom, kreativno uređenim prostorijama, te vrhunskim doktorima, medicinskim sestrama i babicama.

“Postoji velika potreba u BiH za jednim porodilištem koje bi imalo visoke medicinske i stručne standarde, a koje bi u isto vrijeme pružilo potpunu udobnost i osjećaj boravka u najluksuznijem hotelu za buduće majke i novorođenčad. Ponosno mogu reći da smo ovim projektom uspjeli u tim namjerama”, pojasnio je prof.dr. Elmir Jahić, direktor MIB-a.

PROČITAJTE JOŠ:  Pokušaj ubistva u Tuzli: Automobilom namjerno udario dvojicu muškaraca

Na čelu novoosnovanog porodilišta su iskusni doktori, prof.dr. Zlatan Fatušić, prim.dr. Amer Mandžić i prof.dr. Fahrija Skokić. O razlozima zašto buduće majke trebaju izabrati porođaj u porodilištu MIB-a doktori kažu:

“Pored prostornih mogućnosti i vrhunske moderne opreme mi imamo izuzetan klinički tim stručnjaka koji predvodimo dr. Mandžić i ja, ali isto tako i iskusne babice koje su neophodne pri procesu porođaja”, istakao je prof.dr. Zlatan Fatušić, šef odjeljenja Ginekologije i akušerstva.  

“Sve porodilje očekuje sigurnost porođaja, izvrstan komfor, radost i na kraju osmijeh i zadovoljstvo po odlasku kući”, poručio je prim.dr. Amer Mandžić.

PROČITAJTE JOŠ:  Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

“Porodilište u MIB-u je savremeno porodilište kako se može vidjeti u najrazvijenijim zemljama svijeta, sa kadrom koji ima reputaciju, iskustvo, znanje, ali i dobre akademske reference. Vjerujte nam, dođite da zajedno podijelimo radost, i vašu i našu”, zaključila je prof.dr. Fahrija Skokić, pedijatar i neonatolog.

Više informacija o radu porodilišta u sklopu Medical Institute Bayer možete dobiti pozivom na broj telefona +387 35 309 122 ili na mail: info@mib.institute.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Saobraćajna nesreća u Banjoj Luci: Povrijeđena žena

Večeras se u Banjoj Luci dogodila saobraćajna nesreća u...

Nesreća u Banjoj Luci: Radnik pao sa zgrade, teško je povrijeđen

Radnik V. S. iz Banja Luke teško je povrijeđen...

Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH

U organizaciji Ureda za hadž i umru Islamske zajednice...

Zbog kvara ne rade trolejbusi na relaciji Dobrinja – Hrasno

Zbog oštećenja trolejbuske kontakt mreže na Mojmilu, trolejbusi u...

Od Ibrahima Hadžibajrića oduzeti stan i garaža u Sarajevu

Po naredbi Kantonalnog suda u Sarajevu, danas su zaplijenjeni...